20 hónapos gyerekem velem többször hisztizik napkozben.Ha más vigyaz rá szépen eljátszik,egy mukkja nincs. Amint megjelenek,azonnal jön oda hozzám, jönne ölbe, hisztizik, ordít. Ez mitől van. Olyan, mintha ez csak nekem szólna. De miért csinálja ezt?
Teljesen normális, hogy vannak ilyen időszakok. 2,3,4 éves dackorszak, mindegyik más és egyre durvább :D
Nekem egy 3,5 éves fiam van, 2 évesen elviselhetetlen volt, 3 évesen ink1bb azzal veri ki a biztosítékot, hogy mindenre nemet mondd. 4 évesen már feleselni fog (tesóméknál pont most jött el ez az időszak).
Muszáj. Vannak jobb, rosszabb napok.
Az, hogy csak nálad csinálja az is normális. Te vagy vele a legtöbbet. Nálad feszegeti a határokat.
A hisztikkel következetes vagyok. Amire azt mondom először, hogy nem, akkor később se változtatok, hiszen akkor eléri amit akar és máskor is hisztizni fog.
Amikor 2 éves volt akkor sokkal inkább mérges voltam, az idegrendszerem nem bírta. Most megpróbál túljárni az eszemen, kidumálja magát, néha olyanokat mondd, hogy meggyőzzön valamiről, hogy csak lesek.
Tudja, hogy nálad megteheti, mert nincs következménye és akkor is szereted, ha hisztizik.
Másokat nem ismer olyan jól, nem tudja hol a határ.
Ez jellemző az ovira is. Ott jól viselkedik, önállóan csinál mindent. Otthon meg visszababásodik és hisztizik.
Még egy jó pàr évig ilyen lesz...
Az én idegrendszerem sem bírja 😅
Itt nem valami tárgyért, vagy tiltásért hisztizik, hanem jönne olbe, de még az sem mindegy,hogy hogyan van ölben, mert vele mászkálni kell, ha leulok vele akkor is ordít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!