20 hónapos gyerekem velem többször hisztizik napkozben.Ha más vigyaz rá szépen eljátszik,egy mukkja nincs. Amint megjelenek,azonnal jön oda hozzám, jönne ölbe, hisztizik, ordít. Ez mitől van. Olyan, mintha ez csak nekem szólna. De miért csinálja ezt?
Az én fiam is ilyen. Ráadásul nem elég ölbe venni, ő úgy gondolja, sétáljak is vele. Na erről mostanában igyekszem már leszoktatni. 2 éves, el szoktam mondani neki, hogy nem sétálunk, mert fáj a derekam. Ami tényleg így is van. Pedig csak 10 kiló.
De pl.ha jön sógorom, vagy tesóm, a gyerek simán megy velük gyalog játszani, simán megfogja a kezüket és kész. Nálam meg az apjánál meg mindig fel kell venni. Különben balhé van. :D
Sétálni se nagyon járunk mostanában emiatt. Kertes házban lakunk, van nagy udvar, de szerettem kijárni vele sétálni. Most kimegyünk, jön, hogy vegyem fel. Mondom neeeem. Sírás, balhé, megyünk vissza. :D
Brutális hisztiket le tud nyomni. A bölcsiben egy igazi kis tündér, soha egy rossz szót nem mondtak még rá. Kedves, szófogadó. Aztán hazajön, és nettó 5 percen belül jön egy kiborulás. Én ezt annak tudom be, hogy ott viselkedni kell. Itthon meg lehet önmaga, kiadhatja az egész napos feszültséget. Durva.
Nem mondom, hogy jól viselem. Van egy lányom is, na ő fele ennyire nem volt balhés gyerek. :)
Túl kell élni, ezt máshogy nem lehet. Csak baromi nehéz.
Mintha én írtam volna a kérdést🙈 Mindenki mondja hogy milyen nyugodt, jó kedvű gyerek.
Csak nem látták még kettesben velem, már aggódtam hogy csak velem csinálja ezeket a hisztiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!