Vasalod még a 2 év körüli gyerekednek a ruháit?
Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 15:02
11/16 anonim válasza:
Én a mai napig vasalok az egész családra.
A férjem állandóan inget hord, azt naponta vasalni kell, a lányomra , fiamra még a fehérneműket is vasaltam mindig. Sőt, akkor még a pelenkákat is mosni és vasalni kellett, nem voltak ilyen eldobhatók.
A kétéves unokámon sem volt még vasalatlan ruha, legfeljebb a vasalást egyáltalán nem igénylő kötött pulóverek, dzsekik,stb.
Ennek ellenére nem a vasalás a kedvenc házimunkám:)
12/16 anonim válasza:
A vasalástól csak egy dolgot utálok jobban, hogy ha nincsenek a ruháink frissen vasalva. Úgyhogy az utolsó bugyiig mindent vasalok és nem csak a gyerekeknek, hanem magunknak is.
13/16 anonim válasza:
Magamnak is vasalok,nemhogy a gyerekre?!
14/16 anonim válasza:
Természetesen.A szárítóról egyesen minden a vasalódeszkára megy, kortól függetlenül!
15/16 anonim válasza:
Férjemnek csak olyan márkás (Olympos) inge van amit nem kell vasalni. Addig vasaltam amíg még nem voltak gyerekeink. Azóta semmit nem vasalok.
16/16 anonim válasza:
én is csak azt vasalom ki ami muszáj,6 hónapos vagy talán amíg 8 volt kivasaltam ,most már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!