Meddig tart ez az állandó "nem" korszak?
Figyelt kérdés
Kislányom 23 hónapos lesz nemsokára. Ha olyan napja van, és mostanában egyre gyakrabban van olyan napja, akkor mindenre kapásból az a válasz, hogy nem. Néha még végig se mondtam a kérdést, már jön a "nem". És komoylan is gondolja. Minden hatezer évig tart így, vagy meggyőzöm valahogy, vagy hiszti, akkor amíg lecsillapul....unalmas már. :s2010. nov. 8. 13:09
1/7 anonim 

válasza:

Ismerős.... - két éves.-
próbáld meg forditva..
pl. nehogy adjál puszit! nehogy megedd a ----spenótot---
nem jössz a boltba anyával?
2/7 anonim 

válasza:

Ne aggódjál nem tart sokáig! :)
Majd váltja egy újabb hóbort... ;)
3/7 A kérdező kommentje:
a fordított módszert már próbáltam, nem jön be...ravasz mint a fene! :))))
na még akkor bírom kicsit. :))
2010. nov. 8. 13:15
4/7 anonim 

válasza:

Ne várdd, hogy elmúljon, ez után sokkal nehezebb lett nekünk. Most már gőzerővel megy a hsiztikorszak, ami nehezebb a nem-korszaknál, és jön a mi ez, miért? meg már okos, és a nem helyett a mindjárt, a semmit, majd, stb. szóval örülj, amíg csak a nem van.
5/7 anonim 

válasza:

nekem 2,5éves a lányom és már hónapok óta tart nála az ellenkezös idöszak.Néha kikészit.De legtöbbször bejön a forditott módszer,pedig ő is nagyon rafinált.:)
6/7 anonim 

válasza:

Hasonló a helyzet, mint a 13:34-es válaszolónál.
Az még elment, amikor mindenre csak nemet mondott, de mostanában olyan hiszti rohamai vannak, hogy öklendezik és totál kikészül, mire végre sikerül abbahagynia. 2,5 éves.
7/7 anonim 

válasza:

lesz még rosszabb is :) Nálunk most az megy, hogy mondok vmit, hogy nem szabad bevinni a széket a szobába, erre ő: de szabad! Vagy azt mondja menjünk be játszani, mire én: majd nemsokára bemegyünk, most el kell pakolnom, erre ő: de mooost! nem akarod elpakolni! Magyarul mindenre felesel, mondent tagad, vagy épp állít ha az az ellenkezője annak, amit én mondok. És közben vigyorog. Kéééész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!