3 éves kisfiam állandó hasfájással küszködik! Mit lehet tenni ilyenkor?
A gyerekorvosunk már kivizsgáltatta, nem találtak nála semmit, mégis vannak időszakok, amikor minden nap panaszkodik hasfájásra, ilyenkor kicsit meg is görnyed,, nagyon nyűgös, és minimum hőemelkedése van, ha nem lázas!
Elég rossz evő, hol jobban, hol rosszabbul eszik! csak a vizet issza meg, 13 kg...) Már nem tudom hogyan segithetnék rajta??!
Húgom volt hasonló cipőben. Mindennap panaszkodott, sírt, volt, hogy már fulladozott annyira mondta, hogy fáj. Anyu adott neki gyógyszert ami mindig használt. Szintén volt kivizsgálás, szintén semmi eltérés. Egy kis idő után felvetettem Anyunak mi van ha szimulál! (3 évesek már tudnak profin szimulálni) Így amikor jött az újabb "nagyon fáj" előadás, Anyu lemosta a C-vitamin barna mázát és azt kapta gyógyszerként. Mondanom sem kell, hogy "elmulasztotta". Kb. 2 hét után leszokott erről.
Ezzel nem azt mondom, hogy a fiad is szimulál, de érdemes kipróbálni. Most azt kívánom, hogy tényleg csak szimulálás, játék legyen és ne legyen valami rejtett betegsége szegénykémnek!
Nem szimulál, mert látszik rajta, hogy nagyon fáj neki! Egész nap gubbaszt fájdalmas sírása van, és aludni sem tud...! A székletével is minden rendben! (van hogy naponta többször is!)
Szoktam neki adni, normaflore-t, illetve a doki még nurofent javasolt fájdalom csillapításra! Ez használ, de nem élhet gyógyszereken a gyerek?! Nagyon szeretnék segíteni rajta!
Lisztérzékenységet is vizsgáltak?
Közösségbe jár?
Ezeket még nem vizsgálták, gasztroenterologián sem voltunk még!
Ma jön a doki hozzánk, a kicsinek oltást adni, és beszélek vele ezekről..
Ha tudunk már valamit, írok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!