3 éves kisfiam állandó hasfájással küszködik! Mit lehet tenni ilyenkor?
A gyerekorvosunk már kivizsgáltatta, nem találtak nála semmit, mégis vannak időszakok, amikor minden nap panaszkodik hasfájásra, ilyenkor kicsit meg is görnyed,, nagyon nyűgös, és minimum hőemelkedése van, ha nem lázas!
Elég rossz evő, hol jobban, hol rosszabbul eszik! csak a vizet issza meg, 13 kg...) Már nem tudom hogyan segithetnék rajta??!
Én úgy értelmezem, hogy van egy kisebb baba is, ő kapja majd az oltást.
lehet ez is a gond, a kistesó. Féltékeny esetleg, és így éri el, hogy vele is foglalkozz. Tehát lehet, hogy valódi a fájdalma, hisz lelki bajok után jönnek a testi bajok...
Vagy, lehet, az ovi is gond. Tesó otthon lehet anyuval, neki meg oviba kell mennie.
Csak egy ötlet, de hátha.
Igen a 3 hónapos kisfiam kapott ma oltást, bocsi nem voltam egyértelmű! Szóval nyugodj meg nem maradtál le semmiről!
Nemhiszem, hogy az ovi miatt lenne, hisz megbeszéltük vele, hogy még nem kell mennie! A tesót meg nagyon szereti, nem lehet levakarni róla! Féltékenység elég minimális van! De állandóan foglalkozunk vele, hasfájás nélkül is, úgyhogy fájdalmai elég valódinak tünnek!
A doki ma adott beutalót vérvételre, ha nincs gyulladás aszervezetében, valószínű, hogy valamilyen, virus okozhatja a doki szerint! Jó lenne ha már kiderülne, mert sokszor nagyon szenved szegénykém!
Köszönöm az érdeklődést!
Most jobban van! Vannak hasfájós napjaink, de nem olyan kritikusak! Voltunk vérvételen, ott kiderült, hogy nagyon vashiányos, azóta szedjük a vasat, és jobban is eszik!
Székletemésztettséget is vizsgáltak, az újra negatív lett!
Egyenlőre várnunk kell, kb. 3 hónapot, hogy hogyan hat a vas, milyen mértékben tud felszívódni! Ha nagyon lassan, az utalhat lisztérzékenységre is, de nem jellemző a doki szerint! Azért én ezt gyorsabban kideríteném, úgyhogy elviszem egy allergia vizsgálatra, ahol rögtön kibukik, ha lisztérzékeny lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!