Normális állandó ágynak az utazóágy?
Testvéreméknél van így, 3 éves elmúlt a gyerek, az a színes kinyitható utazóágya van otthonra, nincs benne szivacs, csak egy pokróc alatta. Az nem baj, hogy így ő maga besüllyed és a hátát nem tartja semmi?
Vagy más is ezt használja évekig?

Mi is alternativ megoldásnak szántuk - nem tudtuk h. költözünk -e - megkérdeztem ortopéd dokit azt mondta semmi esetre se!
matracot ajánlott bele az meg ha megveszed a rendes matracot akkor már akár ágyat is....

1. v. vagyok.
nekünk szivacsmatrac megvolt egy kombi ágyból de az a nagylányomé nem akartuk Őt kipakolni.
ezért kérdeztem meg a dokit.
még matraccal se ajánlotta rendszeres alvásra.

Hűha!!
A matrac nagyon fontos, amin alszik az ember! Csecsemőnek is, kisgyereknek is, felnőttnek is!
Önmagában az utazóággyal nem is lenne baj, hiszen a váz mindegy, de a matrac fontos lenne! Mi egy vastag szivacs matracot hordunk magunkkal, ha az utazóágyat visszük valahová, hiszen brutális az alja! Én nem tudnék aludni benne... :P
3 éves gyereknek már ilyesmi ágy kellene
vagy heverő

Kicsit furcsállom...
1 éves koráig mózesban feküdt. Mégis mekkora gyerek, vagy mekkora mózes?
3 évesen már alig férhet el az utazóágyban is.
Matrac ajánlott újszülött kortól. Nekünk is van utazóágyunk, de extra nagy méretű, de csak akkor van kinyitva, ha beteg vmelyik gyerek, és jobb ha a mi szobánkban van. Persze, ehhez is van rendes matracunk.
Nekem ez nagyon furcsa, amiket itt leírtál.

Nincs pénzük másikra? Nem értem, ez nagyon fura így, főleg a pokróccal.
Én magunknak is kényelmes matracú ágyat néztem, gondold el, hogy te alszol egy összehajtogatott pokrócon minden nap :(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!