Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » La Fontaine Teknős és a Nyul...

La Fontaine Teknős és a Nyul mese vagy vers ?

Figyelt kérdés
Meset kellett tanulni az elsősömnek es felmondani. A tanar allitja, hogy ez nem mese hanem vers. Én mindenhol azt latom, hogy mese…. Akarhol utana nezek.
jan. 28. 18:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az volt a feladat, hogy egy francia költőtől/ írótól tanuljon meg a gyerek egy mesét. Mi ezt valasztottuk. Erre jott az s valasz a tanartol, hogy ez nem mese, hanem inkabb vers…. Ezert tettem fel a kerdest, mert picit rosszul esett a lelkemnek, hogy sokaig tanulta a lanyom, hibatlanul elmondta es ezt a valaszt kapta. Masreszrol pedig ugy ereztem a tanarnak nincsen igazs ebben, ennyi
jan. 28. 21:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs igaza. Jól mondod. Ez mese.
jan. 28. 21:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Verses mese. Nem volt kizárva. A tanár máskor legyen egyértelműbb, ha másra gondol.

Üdv, egy pedagógus

jan. 29. 00:44
 14/17 anonim ***** válasza:
40%
Egyértelműen vers, hiszen rímel is,
jan. 29. 06:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Ahh, imádom a négyes és a hetes válaszát is olvasni, egész nap ilyeneket olvasnék, ha lehetne:)

Nálunk a tanár helyesírásával és ismereteivel is gond van, a másik meg emberileg sincs rendben, már a gyerekeknek is feltűnt, hogy szeret belőlük gúnyt űzni.. sokan átmennek rosszabb jeggyel, vagy már egyetemen is hiányos az oktatás? Nyugodtan érvelj neki kérdező, de tudd, hogy utálni fog, ha belekötni nem is tud az igazadba az érvelés után. Senki sem szereti, ha kioktatják.

Nem tudom, mit tennék a helyedben, de az biztos, hogy a gyerekemet megnyugtatnám, hogy jól csinálta és ügyes volt. Én szeretem a profizmust, a tanárból pedig hiányzik.. nincs jobb suli a környéken?

jan. 29. 07:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Versesmese. Ha szerinte nem mese, jövőre (másodikosom van, épp most tanulja), hogy fogja akkor a mese fogalmát és fajtáit tanítani? Mert létezik ugye tündérmese, csalimese, VERSESmese, állatmese, láncmese... Ha nem volt kizárva, akkor ahogy a 13-as írta: legközelebb pontosabban és fogalmazzon és emelje ki, hogy ne legyen ilyen félreértés.
jan. 29. 13:04
 17/17 anonim ***** válasza:
EZ NEM VERSES MESE! Ez egy fabula!
jan. 29. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!