Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lesz a gyereked farsangon?

Miss Lady kérdése:

Mi lesz a gyereked farsangon?

Figyelt kérdés
Bolti, vagy házi jelmezt fogtok ráadni?

jan. 27. 19:14
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
58%
Lányom háremhölgy (8), nagyobbik fiam koldus (csöves ha úgy érthetőbb) (6).
jan. 27. 22:30
 22/36 anonim ***** válasza:
75%
Hamupipőke. A szolgáló lány ruhában, nem a báli ruhában! 7 éves, ő találta ki 🙂
jan. 27. 22:50
 23/36 anonim ***** válasza:
76%

Paradicsomleves betűtésztával.

Vinteden vettem egy piros ruhat, arra mennek majd a kivagott filcbetuk. Plusz egy piros harisnya (ez van itthon). Oriasi fakanal melle, meg egy hazilag ragasztott paradicsomos csat-hajgumi paros.

(3 eves, oviban ez nagy kedvence lett)

jan. 27. 23:03
 24/36 A kérdező kommentje:
Koldus én is voltam :)
jan. 27. 23:13
 25/36 anonim ***** válasza:
75%

Szerzetes

Valami barna zsakruha egy bot tangapapucs es egy persely h adakozanak a szegeny szerzetesnek. 😁 Esetleg egy rozsafuzer a derekara kotott kotelre.

Mi a hugaimmal ezert 1 helyezet lettunk es begyujtottunk egy csomo penzt. Igaz akkor meg a 10filler is ert valamit.

jan. 28. 08:09
 26/36 anonim ***** válasza:
76%
Fekete cica (házi jelmez lesz mint mindig, a nagytesónak is mindig az volt, amit lehetett együtt készítünk)
jan. 28. 08:32
 27/36 anonim ***** válasza:
84%
Hol Piroska akar lenni, hol farkas...
jan. 28. 13:07
 28/36 anonim ***** válasza:
68%
9 éves fiam katona szeretne lenni, az 5 éves lányom meg pillangó. Idén elég "megúszós" dolgokat találtak ki, már úgy értve, hogy ezeket kb akárhol be lehet szerezni. A tavalyi jelmezeik kacifántosabbak voltak ilyen szempontból. Én meg sajnos nem az vagyok, aki otthon fillérekből megcsinálja nekik a jobbnál jobb jelmezeket, én inkább megveszem. Se kreativitásom, se időm, se őszintén szólva kedvem nincs hozzá. Viszont minden tiszteletem azoké, akiknek van.
jan. 28. 15:31
 29/36 anonim ***** válasza:
86%

2 éves fiam pókember lesz. Sosem látta, de valamelyik pulcsiján meg az egyik játékán van pókember figura és tetszik neki a piros-kék ruhája :D

Én meg a föld legreatívtalanabb, varrni nem tudó asszonyaként boldogan rendeltem neki a pókemberes kezeslábast :D

jan. 29. 13:27
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

8 éves lányom Vaiana lesz, Temuról rendeltem.

A 6 éves Amy lesz a Sonic-ból, ezt Vinteden vettem.

A középiskolásnál már nem lesz Farsang, de Ő MondoCon-ra járkál amúgy is 😅

jan. 30. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!