Lányom háremhölgy (8), nagyobbik fiam koldus (csöves ha úgy érthetőbb) (6).
jan. 27. 22:30
22/36 anonim válasza:
Hamupipőke. A szolgáló lány ruhában, nem a báli ruhában! 7 éves, ő találta ki 🙂
jan. 27. 22:50
23/36 anonim válasza:
Paradicsomleves betűtésztával.
Vinteden vettem egy piros ruhat, arra mennek majd a kivagott filcbetuk. Plusz egy piros harisnya (ez van itthon). Oriasi fakanal melle, meg egy hazilag ragasztott paradicsomos csat-hajgumi paros.
(3 eves, oviban ez nagy kedvence lett)
jan. 27. 23:03
24/36 A kérdező kommentje:
Koldus én is voltam :)
jan. 27. 23:13
25/36 anonim válasza:
Szerzetes
Valami barna zsakruha egy bot tangapapucs es egy persely h adakozanak a szegeny szerzetesnek. 😁 Esetleg egy rozsafuzer a derekara kotott kotelre.
Mi a hugaimmal ezert 1 helyezet lettunk es begyujtottunk egy csomo penzt. Igaz akkor meg a 10filler is ert valamit.
jan. 28. 08:09
26/36 anonim válasza:
Fekete cica (házi jelmez lesz mint mindig, a nagytesónak is mindig az volt, amit lehetett együtt készítünk)
jan. 28. 08:32
27/36 anonim válasza:
Hol Piroska akar lenni, hol farkas...
jan. 28. 13:07
28/36 anonim válasza:
9 éves fiam katona szeretne lenni, az 5 éves lányom meg pillangó. Idén elég "megúszós" dolgokat találtak ki, már úgy értve, hogy ezeket kb akárhol be lehet szerezni. A tavalyi jelmezeik kacifántosabbak voltak ilyen szempontból. Én meg sajnos nem az vagyok, aki otthon fillérekből megcsinálja nekik a jobbnál jobb jelmezeket, én inkább megveszem. Se kreativitásom, se időm, se őszintén szólva kedvem nincs hozzá. Viszont minden tiszteletem azoké, akiknek van.
jan. 28. 15:31
29/36 anonim válasza:
2 éves fiam pókember lesz. Sosem látta, de valamelyik pulcsiján meg az egyik játékán van pókember figura és tetszik neki a piros-kék ruhája :D
Én meg a föld legreatívtalanabb, varrni nem tudó asszonyaként boldogan rendeltem neki a pókemberes kezeslábast :D
jan. 29. 13:27
30/36 anonim válasza:
8 éves lányom Vaiana lesz, Temuról rendeltem.
A 6 éves Amy lesz a Sonic-ból, ezt Vinteden vettem.
A középiskolásnál már nem lesz Farsang, de Ő MondoCon-ra járkál amúgy is 😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!