Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lesz a gyereked farsangon?

Miss Lady kérdése:

Mi lesz a gyereked farsangon?

Figyelt kérdés
Bolti, vagy házi jelmezt fogtok ráadni?

jan. 27. 19:14
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem az enyém őrült (gonosz) tudós lesz, feltupírozom a haját, beszínezem a végeit hajkrétával, kicsit kifestem, fehér köpeny, szemüveg és egy plazmagömb lesz nála. Csinibb harleyquinn beütéssel, mert már 11, szeret csinos lenni. Nem teljesen házi lesz, nyilván kell egy köpeny, minden más megvan.

Ha ez nem fog összejönni, mert meggondolja magát, akkor váltunk. Tavaly valami szóvicc akart lenni, Kar alá B vagy nem is tudom már mi, de meggondolta magát. Azelőtt meg popcornruhát szeretett volna, és akkor is meggondolta magát, még mindig megvan 3 zacskó natúr kukorica, ilyet is választhat.

jan. 27. 19:29
 2/36 anonim ***** válasza:
36%

A gyerekem most esernyő akar lenni..(eddig mindig vettem neki a szokásos jelmezeket kicsiként méhecske rendor tűzoltó béka meg ilyenek, de már nem akarok venni mert sajnáloknerre 5 ezreket költeni plusz kiegészítők pl.kalap plusz suliba édesség meg díszek amiket bekérnek..hát elegem volt abbol hogy farsangokra 10-25 ezreim szállnam el!)

Meg akarom oldani kreatívan valahogy.

Csak épp baromira nem vagyok kreativ meg utálom is a farsangot de a kicsinek meg élmény izgalom és úgy várja.

És megspékelte még ezzel is hogy semmi értelmeset nem mondott hamem kaptam egy ilyen hogy ő esernyő akar lenni..és még ki is tart ez mellett. Nem változtatja egyelőre..

Habar befolyasolhato lenne ha felsorolnék neki 10 másik ötletet szerintem, csak nekem sincs semmi ötletem mert alapbol tele vagyok ellenérzésekkel és gyűlölöm a farsangot amit nyilván nem mutatok neki ki, de ahhoz is elég ez hogy blokkolva vagyok ötletekben.

jan. 27. 19:29
 3/36 anonim ***** válasza:
66%

Ha összejön, akkor csiga lesz.

Házi jelmezt tervezek (bár valószínűleg kiadnám a varrást barátnőmnek), de a kezeslábast, amit hozzá gondolnék, valószínűleg megvenném.

Még csak 2,5 körül lesz akkor, neki még mindegy, hogy minek öltözik 😀

jan. 27. 19:42
 4/36 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem fogj egy kalapot, szerezz egy törött esernyőt és vág át metszőollóval a közepét, hogy lyukas legyen. Húzd a kalapra a gyerek cipőjére meg kartonból lehet rakni egy "kampót":) Házi is meg nem is. Mindig irigyeltem az ilyen eltökélt gyerekek szüleit, nekem az utolsó 1-2 napban kellett kitalálnom valamit, vagy a "nem tudomot" kaptam.
jan. 27. 19:44
 5/36 anonim ***** válasza:
70%

a lányom "nem tudom" lesz

:)

jan. 27. 20:00
 6/36 anonim ***** válasza:
76%
Az én lányom plázacica lesz. XD Nem kell hozzá semmit venni, mindent össze tudunk szedni hozz itthon.
jan. 27. 20:11
 7/36 anonim ***** válasza:
40%
Elon.
jan. 27. 20:23
 8/36 anonim ***** válasza:
87%
A lányom cica lesz. Fekete ruhában lesz, vettem hozzá cica füles hajpántot, cica farkat és majd kifestem az arcát. A fiam űrhajós lesz, neki bolti ruhát vettem.
jan. 27. 20:24
 9/36 anonim ***** válasza:
79%
Bébi sárkány. 4 éves fiú
jan. 27. 20:27
 10/36 anonim ***** válasza:
68%

Köszi 4! Nagyon ötletes vagy:)

Nekem semmi agyam nem volt ennyihez sem..

jan. 27. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!