Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lesz a gyereked farsangon?

Miss Lady kérdése:

Mi lesz a gyereked farsangon?

Figyelt kérdés
Bolti, vagy házi jelmezt fogtok ráadni?

jan. 27. 19:14
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
81%

Tűzoltó.

A ruhát, sisakot vettem, de az autót kartonból fogom vágni,festeni.

Kiscsoportos.

jan. 27. 20:53
 12/36 anonim ***** válasza:
80%

A fiam király lesz. Egy régi terítőre varrtam filc anyagból csíkot, és szintén filc anyagból készült a korona is.

Tavaly dominó volt: fekete ruhára varrtam fehér pöttyöket.

Előző évben oroszlán volt, a sörényt és a farkát is én készítettem el.

jan. 27. 20:54
 13/36 anonim ***** válasza:
82%
5 éves lányom azt mondta, hogy állatorvos lesz - "anya, ahhoz úgyis van itthon ruha" - ennyi :D Tavaly egyébként tükörtojás volt. Azt is ő választotta.
jan. 27. 20:58
 14/36 anonim ***** válasza:
68%

Én most egy Maszkot keresek. Tud valaki segíteni?

jan. 27. 21:01
 15/36 anonim ***** válasza:
78%

Az én nagyobblányom nagyon sztereotipikus, ő márpedig Elsa lesz (4 éves). Bolti jelmez.

A kicsi meg mindenben utánozni akarja a nővérét, szóval ő tündérhercegnőjelmezt kap. Azt legalább még van beleszólásom kicsit "egyedivé" tennem, 2 évesen még csak ahhoz ragaszkodik, hogy neki is tüllös ruhája és koronája legyen, a többit már rám bízza. Van még egy jó évem, amíg ezt kiélhetem, utána már összeöltöznek a lányok az Anna-Elsa kombóba, vagy az éppen aktuális hasonló őrületbe :D

jan. 27. 21:09
 16/36 anonim ***** válasza:
78%
Tündér. Általános iskola 2. osztály. Bolti jelmez.
jan. 27. 21:12
 17/36 anonim ***** válasza:
59%

14!

Ilyet?

[link]

Maszk maszk 🤣🤣🤣🤣

Természetesen sárga zakóval az igazi!

jan. 27. 21:15
 18/36 anonim ***** válasza:
65%

hát elég sokáig magam varrtam a jelmezeket de más a legkisebb is 14 és nem igényli a jelmezt

de voltak: mackó, hóangyal, hótündér, latin táncosnő, szellem, monsterhight figura, creeper, katona, foltos cica, fekete cica, denevér, vámpír, és még sok minden amire nem emlékszem

jan. 27. 21:22
 19/36 A kérdező kommentje:
Ha kell kislánynak jelmezötlet ami egyszerű akk én elmondon, egyszer voltam szoptató anyuka🤣 ahoz csak egy szép ruha kell, kis smink, meg egy baba, ami kendővel volt rámkötve.. :)
jan. 27. 21:57
 20/36 anonim ***** válasza:
71%
Olcsón meg akartam úszni, meg neki még mindegy, mert kiscsoportos. Úgyhogy séf lesz. Egy ezres volt a sapka meg a kötény együtt.
jan. 27. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!