Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig adtatok bodyt a gyerekre?

Meddig adtatok bodyt a gyerekre?

Figyelt kérdés
2 éves a kisfiam, jól haladunk a szobatisztasággal, úgy érzem nem sokára biztonsággal letehetjük a pelust nappalra. Felmerült bennem, hogy amikor már kisgatyában lesz pelus helyett, akkor is érdemes még bodyt adni rá? Vagy zavarni fogja alul a patent, főleg, hogy kisfiú? Én szeretnék még bodyt adni rá, hogy ne legyen ki a dereka, de nem tudom mennyire érdemes beruházni rá. Ti adtatok a kisfiúkra bodyt miután elhagytátok a pelust?

jan. 19. 14:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Mindkét gyerekem hm 104-es méretig hordott bodyt.
jan. 19. 18:20
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Mi adtunk akkor is, amikor bugyit hordott már, egészen addig, amíg az óvónők meg nem kértek, hogy inkább atlétát adjunk. Ekkor volt amúgy is már 116 méret körül, a legtöbb boltban pedig 104-es méretig van body.
jan. 19. 18:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Amíg mászott, és több időt a földön volt. Ahogy elindult, már ugyanúgy öltözik,mint mi.
jan. 19. 18:36
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

Másfél éves koráig kb.

2,5 éves, meg pelenkas de bodyt már nem hord.

jan. 19. 20:30
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

2,5 éves a fiam. Félig szobatiszta. Itthon fixen az, csak esti alváshoz kell pelenka. A bölcsiben viszont még hallani se akar róla, ott egész nap rajta van.

Viszont bodyt nem adhatok rá, mert már nem szereti.

Nyilván itthon nem lenne praktikus, mert akkor nem tudja pisilésnél kikapcsolni. A szobatisztaság egyik első szempontja meg pont az, hogy a gyerek önállóan tudja le és felhúzni a ruháját.

Bölcsiben még jó lenne, de nem akarja felvenni. Szóval trikót és hosszú ujjú pólót adok rá oda is.

jan. 20. 07:17
 16/16 A kérdező kommentje:

H&m is összemegy? 😁 mert azok általában bírják a szárítást, de onnan lenne a legkényelmesebb venni, mert általában ott vásárolok.

Nem tudtam, hogy ilyen fontos már az elején is, hogy ő vegye le és húzza fel a ruháit ha pisilni megy, akkor majd erre is odafigyelek.

Látom mentek az indokolatlan pontozások, de én nem pontoztam le és fel senkit. Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

jan. 20. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!