Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekrágót hány évesen...

Gyerekrágót hány évesen adtatok a gyereketeknek?

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Soha! minek?
2010. szept. 1. 10:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, úgy 5 évesek voltak... Nem hiszek a reklámoknak, így nem hiszem, hogy lenne kimondottan "gyerek" rágó... teljesen fölösleges dolog, enélkül is egészséges lesz a gyerek. Épp úgy, mint a többi hasonló "gyerekeknek" készült dolgok nélkül is (pl. vitaminos cukor, kinder csoki, gyerekeknek való joghurtok, "kimondottan a gyerekek igényei szerint összeállított" csokik, pudingok). Most, hogy a nagyok már kamaszok, volt, hogy a 2 éves lányom elcsent a tesóktól 1 lapka rágót, de ebből sem csinálunk rendszert..... bőven ráért még rágózni :))) 4 gyerekes anyuka
2010. szept. 1. 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne adj, felesleges! A pulmonológus dokinénink szigorúan megtiltotta, bár nem rágózunk. Azt mondta, hogy látott már gyereket megfulladni a tüdőre ment rágógumitól.
2010. szept. 1. 10:41
 4/6 anonim ***** válasza:
3 gyerekem van, de nem szoktam rágót venni, én sem rágózom, csak a férjem:) Néha nem árt, de nagyon óvatosnak kell lenni.
2010. szept. 1. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy barátnőm adott a 2 éves lányának. Ő szereti és nem nyeli le. Gondoltam én is kipróbálom a 3 évesemmel. De ő mindig lenyeli( eddig kb 3x próbáltam) . Szerintem egy pár évet még várunk. Amúgy a "PH érték" miatt gondoltam, hogy jó lenne. Egyébként én meg a kemény cukorkától félek, azt soha nem adtam és nem is akarok. Én majdnem megfulladtam tőle kicsi koromban.
2010. szept. 1. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
53%

5 éves a lányom, nem kapott még soha se rágót, se kemény cukrot, se gumicukrot. Nagyon jól el van nélküle. Mi se esszük ezeket, neki miért vennék?!

Ha megkínálják, akkor se fogadja el.

Ha édességre vágyik, túrórudot, vagy tejcsokoládét kap.

2010. szept. 1. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!