Addig adtam rá, amíg pelenkát hordott, azóta póló.
2év 4 hótól poló
2012. márc. 23. 13:28
2/12 anonim válasza:
Lányom két éves, és még adok rá, mert jobban szeretem, ha "fogja" a derekát, elég ha abba belegondolok, hogy pl. felveszem, és rögtön csúszik fel a kabát, pulcsi, és ki lenne a dereka.
2012. márc. 23. 13:29
3/12 anonim válasza:
nappalra addig amíg volt pelusa.2 évesen lett szobatiszta,viszont 3 éves koráig éjjel még abban aludt.Még most is van akkora bodynk hogy jó rá(3,5 éves),,de amióta megvan a kistesó már nagyon macerás,főleg ha még lefekvés előtt akar pisilni és nekem a kezemben a pici,ő pedig nem tudja az erős patentokat kikapcsolni.:)
2012. márc. 23. 13:30
4/12 anonim válasza:
1. vagyok, nálunk nyárra esett ez az időszak, utána télen már nem adtam rá, akkor már 3 éves volt és 103cm.
Most 3év3hós. Idétlenül is nézett már ki benne.
2012. márc. 23. 13:33
5/12 anonim válasza:
Az enyém két éves múlt, még azt hord.
Én is úgy tervezem, hogy ameddig pelusos lesz, addig adok rá bodyt!
2012. márc. 23. 13:37
6/12 anonim válasza:
Pont ezen gondolkodom, a lányom ezen a héten már nem kap pelust csak alváshoz, egyébként meg bilizik, ami bodyval elég körülményes, úgyhogy most váltjuk a bodyt trikóra, pólóra. Alváshoz, pelushoz még bodyt adok rá. 2 éves 4 hónapos a kicsim.
2012. márc. 23. 13:39
7/12 anonim válasza:
3 éves, pelenkás, rövidújjú, vagy trikó body van rajta, és hosszú ujjú póló.
2012. márc. 23. 14:07
8/12 anonim válasza:
amíg pelenkás volt
nem lenne jó, ha belelógna a body a bilibe
2012. márc. 23. 14:19
9/12 anonim válasza:
Tavaly nyár előtt töltötte nem sokkal az 1-t, nem volt rajta body. Aztán télen megint kapott, hogy ne legyen kint a dereka, most már nem nagyon adok rá, inkább hosszabb polót kap.
Én nem hoztam össze a pelussal, bár még van rajta.:)
2012. márc. 23. 15:40
10/12 anonim válasza:
Az enyém most lesz 3 éves, nem bölcsis még nem óvodás. Egész télen bodyt hordott, még a tavasszal is azt adok rá, éjszakára főleg.
A nyáron már nem, csak éjszaka fog abban aludni és az ősszel is már csak éjszaka, mert az oviban macerás lenne viselnie.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!