Anyukák, akiknek 16 óráig tart a munka, nincs bűntudatotok hogy kevés időt lehettek már csak a gyerekkel?
Sziasztok.
Találtam most egy új munkát ahol több a pénz, viszont tovább is kell dolgozni, fél 5 mire haza érek.
Peneteken végzek hamarabb, a hétvége szabad.
Annyira bánt hogy ennyire kevés időt tudok a kisfiammal lenni, de sajnos egyedül nevelem, és kell a pénz, meg akarok neki mindent adni.
Akik egeszsegugyben, vendeglatasban, kereskedelemben dolgoznak, nekik most egy perc nema csendet kerek.
Komoly ez a kerdes, sirok.🥲
Nekem csak akkor rossz ha nem alszik el az oviban. Akkor 6-kor este kidől itthon és reggel 6-7-ig durmol (nem elírás, ilyenkor tényleg 12+ órát alszik). Úgy minimális a közös minőségi idő, kábé az az 5 perc míg sétálunk az oviba, hazafelé már nyűgös.
Ha csak 9 felé vagy később alszik el, akkor szerintem nem rossz így. Csak együtt csináljátok amit lehet, egy ovisnak a teregetés is szuper közös program. Így jól ki tudjátok használni a közös időt.
4-ig dolgozok, fél 5-re érek az oviba. Nincs bűntudatom. Amikor még 6 órában dolgoztam, akkor sem rohantam egyből érte, csak uzsonna után mentem.
A legtöbb munkahelyen egyébként fél 5-5-ig tart a munkaidő, a 4 teljesen gyerekbarát még szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!