Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, akiknek 16 óráig...

Anyukák, akiknek 16 óráig tart a munka, nincs bűntudatotok hogy kevés időt lehettek már csak a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Találtam most egy új munkát ahol több a pénz, viszont tovább is kell dolgozni, fél 5 mire haza érek.

Peneteken végzek hamarabb, a hétvége szabad.

Annyira bánt hogy ennyire kevés időt tudok a kisfiammal lenni, de sajnos egyedül nevelem, és kell a pénz, meg akarok neki mindent adni.

tegnap 17:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

Akik egeszsegugyben, vendeglatasban, kereskedelemben dolgoznak, nekik most egy perc nema csendet kerek.

Komoly ez a kerdes, sirok.🥲

tegnap 19:49
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Én fél négyig dolgozom, kb négyre érek oda a gyerekekért. Rengetegen kb ekkor jönnek. Előbb max azok, akik otthon vannak pici gyerekkel vagy nagyszülő megy értük. Nálunk ez nem opció. Amúgy kb fél négykor végeznek az uzsonnával, úgyhogy legkorábban ekkor tudják elvinni a gyerekeket. Vagy aki amúgy is otthon van, ebéd után megy. Ez sajnos ilyen, nekem inkább amiatt lenne bűntudatom, hogy nélkülözniük kellene mert kevesebbet keresnék.
tegnap 19:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem csak akkor rossz ha nem alszik el az oviban. Akkor 6-kor este kidől itthon és reggel 6-7-ig durmol (nem elírás, ilyenkor tényleg 12+ órát alszik). Úgy minimális a közös minőségi idő, kábé az az 5 perc míg sétálunk az oviba, hazafelé már nyűgös.

Ha csak 9 felé vagy később alszik el, akkor szerintem nem rossz így. Csak együtt csináljátok amit lehet, egy ovisnak a teregetés is szuper közös program. Így jól ki tudjátok használni a közös időt.

tegnap 23:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

4-ig dolgozok, fél 5-re érek az oviba. Nincs bűntudatom. Amikor még 6 órában dolgoztam, akkor sem rohantam egyből érte, csak uzsonna után mentem.

A legtöbb munkahelyen egyébként fél 5-5-ig tart a munkaidő, a 4 teljesen gyerekbarát még szerintem.

ma 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!