Normális, hogy nincsen bűntudatom?
Végre egy derék rendőr! Én elítélem az erőszakot, de komolyan mondom, röhögök az olyan híreken, amikor fegyveres rendőrök és katonák próbálnak feltartóztatni migránsokat, bűnözőket...stb és a rendvédelmisek sérülnek meg. Nem azért van az a rosszlány fegyver az oldalukon?
Nem kell sok embert lelőni ahhoz, hogy rend legyen, akit meg így lelő az ember, az úgy sem fog hiányozni a társadalomnak (aki rátámad a rendőrre, mentősre...stb), de ha senkit nem lőnek le soha, akkor nem fognak tisztelni!
fú hát ez egy nagyon nehéz helyzet.. Ezért is nem alkalmas mindenki rendőrnek..
Persze jogos volt a dolog de természetes h rosszul érint főleg ha az első volt.
Persze felmerül a kérdés h mondjuk nem lett volna-e elég ha lábon, karon lövöd de ezt mi kívülállók nem tudhatjuk h elég lett volna-e
Mindenesetre túl kell rajta lépned ha esetleg úgy érzed nem megy nyugodtan fordulj szakemberhez –nem szégyen- a rendőrség biztosít ilyesfajta segítséget az állományban levőknek.
Szerintem teljesen jogos volt, még a "hős" jelző is megillet.
Sajnos, én nem találtam róla semmiféle cikket, valaki esetleg tudna egy linket küldeni az ügyről? Vagy esetleg az ilyen ügyeket nem szokták kiszivárogtatni a Rendőrségen kívülre?
miért kéne cikket linkelnie nyilván ha tudna se szívesen tenné
Szerintem nem kamu és ha az lenne akkor is egy kamukérdésnek se rossz elgondolkodtató..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!