Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, akiknek 16 óráig...

Anyukák, akiknek 16 óráig tart a munka, nincs bűntudatotok hogy kevés időt lehettek már csak a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Találtam most egy új munkát ahol több a pénz, viszont tovább is kell dolgozni, fél 5 mire haza érek.

Peneteken végzek hamarabb, a hétvége szabad.

Annyira bánt hogy ennyire kevés időt tudok a kisfiammal lenni, de sajnos egyedül nevelem, és kell a pénz, meg akarok neki mindent adni.

tegnap 17:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
En ezert vagyok 6 oraban, mondjuk eleg pics@ penzert, de kibirjuk, valahogy. 15re itthon vagyunk, tudom masfel ora csak, de sokat szamit. Amig ovis a gyerek, igy lesz, ha sulit kezdi a most 5 eves,akkor visszaallok 8 oraba.
tegnap 17:39
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk fél négy előtt nem is végeznek uzsival, stb az oviban, az iskolás is akörül ér haza. Az a +1 óra (ha nálatok is így van) egyáltalán nem vészes.
tegnap 17:42
 3/13 A kérdező kommentje:

Ahol most dolgozom oda is fél 8ra járok, 3ig.

Utána megyek is érte az oviba, de még várnom kell mert uzsiznak.

105 ezret keresek ezen a munkahelyen.

A másik munkahelyen 230 ezret keresnék. Csak a bűntudat hogy fél 5kor lehetek csak vele az borzasztó

Az oviból anyukám elhozná minden nap és vele lenne míg haza nem érek.

tegnap 17:46
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Jó helyen lesz addig, de akár még az oviban is, az ügyeletben mennek a legjobb játékok, tavasztól meg úgyis az udvaron lesznek zárásig.
tegnap 17:49
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Kényszer nagy úr. Sztm a legtöbb átlag családban így van.
tegnap 18:18
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Nekem 17 óráig tart a munkaidőm és így sincs bűntudatom. Akkor lenne, ha annyit keresnék, amennyit írtál.
tegnap 18:27
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

4ig dolgoztam, 16:05re az oviban voltam. Ők voltak mindig az utolsók. Aztán férjem munkát, a gyerekek ovit váltottak. Én igy 7től 15:30ig dolgozom.

3/4 4re érek értük, már csak az én 2 gyerekem és másik 2 gyerek van addigra ott. (A másik 2 gyerek anyukái otthon vannak a tesókkal.....)

Reggel férjem viszi őket, fél8-8ra érnek be, jóformán ők nyitnak.

Én nem is értem, hogy dolgoznak az emberek, de tényleg.

tegnap 18:28
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Nagyobb bűntudatom lenne ha nem tudnék neki megvenni "mindent", és elvinni programokra. Az meg jelenleg úgy megy, hogy levelezőn egyetem és fél 8tól 4ig munka, diplomás bérért. Onnan együtt vagyunk és hétvégén is mindig csinálunk valami jót. 100 ezer neked nem tudom mire elég, de gondolj bele a dupláját kapnád, mennyi új élményt adhatnal neki.
tegnap 18:29
 9/13 anonim ***** válasza:
90%

105ezret keresel? Napi 7 órában? Az még a kötelező minimálbért sem éri el.

Semmi gond nincs a 4 órával. Én 6ra jártam az enyémért az oviba, mert nem hajnalban kezdtem.

tegnap 18:40
 10/13 anonim ***** válasza:
67%
De. Ezért toljuk meg a hétvégéket, és ezért kapunk szívrohamot 50 évesen, mert soha nem pihenünk, nincs énidő, nincs önmagadra figyelés, csak mindig valamitől bűnbánat.
tegnap 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!