Anyukák, akiknek 16 óráig tart a munka, nincs bűntudatotok hogy kevés időt lehettek már csak a gyerekkel?
Sziasztok.
Találtam most egy új munkát ahol több a pénz, viszont tovább is kell dolgozni, fél 5 mire haza érek.
Peneteken végzek hamarabb, a hétvége szabad.
Annyira bánt hogy ennyire kevés időt tudok a kisfiammal lenni, de sajnos egyedül nevelem, és kell a pénz, meg akarok neki mindent adni.
Ahol most dolgozom oda is fél 8ra járok, 3ig.
Utána megyek is érte az oviba, de még várnom kell mert uzsiznak.
105 ezret keresek ezen a munkahelyen.
A másik munkahelyen 230 ezret keresnék. Csak a bűntudat hogy fél 5kor lehetek csak vele az borzasztó
Az oviból anyukám elhozná minden nap és vele lenne míg haza nem érek.
4ig dolgoztam, 16:05re az oviban voltam. Ők voltak mindig az utolsók. Aztán férjem munkát, a gyerekek ovit váltottak. Én igy 7től 15:30ig dolgozom.
3/4 4re érek értük, már csak az én 2 gyerekem és másik 2 gyerek van addigra ott. (A másik 2 gyerek anyukái otthon vannak a tesókkal.....)
Reggel férjem viszi őket, fél8-8ra érnek be, jóformán ők nyitnak.
Én nem is értem, hogy dolgoznak az emberek, de tényleg.
105ezret keresel? Napi 7 órában? Az még a kötelező minimálbért sem éri el.
Semmi gond nincs a 4 órával. Én 6ra jártam az enyémért az oviba, mert nem hajnalban kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!