Szinte minden megfázáskor antibiotikum, normális ez igy?
Kisfiam ovis lett szeptemberben, és azóta nagyon sokszor beteg. Szinte minden hónapban, eddig kb 6 doboz antibiotikumot szedett be?
Nagyon sokkalom, nem lehet tőle baja?
Láza kb a 6 alkalom alatt egyszer volt 38.
Ti is minden megfázáskor beadjátok a gyerekeknek a fel írt antibiotikumot?
Most újra köhög, folyik az orra, és kb 2.5 hete fejezte be az utolsó antibiotikum szedést.
Félek ha holnap elviszem orvoshoz megint ír egy masik adagot, már nagyon nem szeretném a kisfiamnak beadni.
Az én lányom is kb 2 éves korától pár havonta/hetente kapott antibiotikumot. Ha szükséges, akkor szükséges...Ezt az orvos tudja megítélni.
Vírusra pedig azért ad az orvos antibiotikumot, a sok okos szülőnek,mert a vírus annyira legyengíti a védekező képességét a gyereknek,hogy antibiotikum nélkül felülfertőződik,és súlyos tüdőgyulladást kaphat. Amibe bele is halhat a gyerek, mint ahogy volt is rá példa tavaly.
Szóval ne legyen már a szülő okosabb... Vagy akkor menjen gyerekorvosnak!!!
Látom utolsó a hülye orvosod meggyőzött. A felesleges antibiotikum árt. Pont az gyengíti le az immunrendszert és rezisztend baktériumokat okoz előbb utóbb.
Azért beteg állandóan, mert tele van tömve antibiotikummal ami haza vágja bélflórákat és minden egyebet, mivel a hasznos baktériumokat is kinyírja.
Válts orvost, meet ez nem komplett. Ismerek én is ilyet, aki fűnek-fának antibigyót ír, de nem vinném hozzá a gyerekem.
Akkor kell, ha olyan súlyos bakteriális fertőzést kap, amit nem bír a szerveezete legyőzni. Vírusból egy-két törzs van csak, amirmt irt. Bakteriális fertőzést is általában legyűri a szerveset magától.
Egyszerű megfázással csak akkor vinném orvoshoz, ha igazolás kell róla. Az otthoni pihenés, c-vitamin, nyugalom, folyadékpótlás pont elég rá.
17!
Honnan gondolod, hogy a sok antibiotikum nem volt indokolt??
Pont ezt írtam,hogy az orvos látja,hogy mikor indokolt!
Nem az orvos tehet róla,hogy mindig indokolt az antibiotikum!
Antibiotikum nélkül tuti lett volna a kórház.
"Honnan gondolod, hogy a sok antibiotikum nem volt indokolt??
Pont ezt írtam,hogy az orvos látja,hogy mikor indokolt!"
Te hülye vagy?
Az antibiotikum komoly gyulladásos-baktériumos betegségekhez valo, nem a sima náthához. Ha a gyereked pár hetente olyan beteg lenne, hogy antobiotikum kelljen, akkor menjél vele korházba valami kivizsgálasra, mert valami durva immun-rendellenessege lehet, amibe 10 éves korára belehal.
A gyerekek javarésze nem szed antibiotikumot egyáltalan, mégse szoktak tüdőgyulladast kapni és korházba kerülni tömegesen. Az orvosod hülye, kb. mint a védőnők, akiknek a mániája, hogy tömni kell a gyerekeket, ha nem zsírdisznók.
Tedd tönkre nyugodtan a gyereked szervezetét, majd amikor komolyan kelleni fog neki az antibiotikum, belehal majd, mert már rezisztens lesz ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!