Kedves Anyukák, hány éves koráig tart a szenvedés a gyerekkel, és mikor érezhetem magam újra embernek (legalább nagyjából)?
Figyelt kérdés
ma 00:01
1/16 anonim válasza:
Gondolom mikor elköltöznek és saját életet élnek.
Nekem a nagyobb 11 múlt, de nem látom, hogy a közeljövőben ne lenne szenvedés, inkább mégnagyobb borzalmakra számítok így a kamaszkor közeledtével
2/16 anonim válasza:
Ismernem az érzést. Amig be nem adod oviba, addig egy funkcionáló Robot maradsz. Ha már oviba jár, akkor lesz idöd magadra is. Azután már csak jobb lesz. Élvezd is, mert azután jön a tinikor.
3/16 anonim válasza:
12 eves es meg mindig tart. Nagyobb gyerek, nagyobb problemakkal.
4/16 A kérdező kommentje:
Inkább arra gondoltam, hogy mikor "szállnak le" rólam. Nagyon introvertált vagyok, és baromira idegesít ez a rajtam csüggeszkedés. Akkor minek kellett neked a gyerek kérdésekre: nem láttam át, hogy ez ilyen. Nekem három testvérem van, mind kisebb, és csak arra emlékeztem, hogy mennyire cukik voltak, nem erre a folyamatos rinyára, és amellett, hogy a robotmunkát anyukám végezte, valószínűleg tényleg nem voltak ennyire idegesítőek, mint a saját gyerekeim.
ma 00:41
5/16 anonim válasza:
Az apuka ezalatt hol van, míg te épp kiégsz az anyaságban?
6/16 anonim válasza:
Miért mégis mit gondoltál??? Tényleg kár volt, nem a gyerek akart ilyen helyre születni....sosem lesz könnyebb! A nagyobb 10 éves de szerencsére még szeret rajtam csüngeni! Lesz idő amikor vissza fogom sírni. A gyereknek szüksége van rád!
7/16 anonim válasza:
Nekem egy 8 éves fiam van, nem is lesz több. Nekem is elegem van ebből, hogy állandóan ugráltat. Ha épp csinálok valamit és pl. mondja éhes melegitsek valamit mondom jó, 2 perc, de meg se várja a 2 percet már megint nyavikol. Unatkozik, állandóan azt várná, hogy játszak vele, pedig ez a két hét nekem is szünet és pihenni is szeretnék meg dolgom is van. De Karácsony után 3 napot anyukámnál lesz, akkor csak pihenni fogok. Havonta egy hétvégét nála van szerencsére, akkor pihenem ki magamat.
8/16 anonim válasza:
"Inkább arra gondoltam, hogy mikor "szállnak le" rólam. "
Arra gondoltak az eddigi válaszolók is.
Majd leghamarabb kamaszkorban, de akkor meg más gondod lesz.
9/16 anonim válasza:
Én akkor keztem el jól érezni magam, amikor lányom 2, de inkább 3 éves lett.
10/16 anonim válasza:
Fiam az első perctől könnyű. Vele sosem éreztem, hogy nehéz lenne.
A kicsi 3.5 éves vele egyre rosszabb, egyre nehezebb. 1 éve ovis, azóta mégrosszabb.
2es, kíváncsi lennék, hogy neked hogy lett több időd magadra ekkor. Az anyák 98%a visszamegy ilyenkor dolgozni, míg a gyerek oviban.
Aztán munka utánra sűrítik össze azokat a teendőket, amik elötte egész napra voltak elosztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!