Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodás korú gyermeked hány...

Óvodás korú gyermeked hány darab játékot kap Karácsonyra?

Figyelt kérdés
dec. 23. 08:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Mindenkitől? Vagy csak a szülőktől? Tőlünk szülőktől egyet-egyet a két gyerek, plusz egy közöset.
dec. 23. 09:05
 2/20 anonim ***** válasza:
57%

Tőlünk szülőktől négyet, de van még keresztanya, keresztapa, nagyszülők,(csak az én szüleim)

Sógornőm, testvérem.

dec. 23. 09:07
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
Tőlünk hármat, rokonoktól még 1-1-et, tehát még 4-et.
dec. 23. 09:21
 4/20 anonim ***** válasza:
88%
Elvileg hetet. Aztán remélem, senki nem akar duplázni. Mindenkit kértem, hogy maximum egy ajándékot vegyenek, de még jobb lenne, ha többen vennének közöset.
dec. 23. 09:37
 5/20 anonim ***** válasza:
90%

1 játékot kap, olyat amit kért (egyet kért).

Kap még 1 társast, amire az ő neve lesz raírva, de nyilván közös, mert egyedül nem tudja játszani.

1 db 1000-es puzzle-t.

És lesz még 7 társas a fa alatt, meg könyvek.

Nagyszülőtől kapni fog még valamilyen legót.

dec. 23. 09:57
 6/20 anonim ***** válasza:
50%
5-5 db a 2 gyereknek. Plusz könyvek. Nekem nagyon lehangolo az 1-2 arvalkodo doboz a fa alatt. Es bontani is szeretnek, mindent kulon csomagolok. Igy mutat,meg evkozben nem nagyon veszunk,igy ilyenkor szeretem "megtolni". Azert a teli szunet alatt legyen mar mivel jatszani.
dec. 23. 10:46
 7/20 anonim ***** válasza:
52%

Most idén mindkét gyerekemnek öt-öt ajándék lesz becsomagolva otthon nálunk

A rokonoknál fogalmam sincs, azt tudom, hogy testveremtol pénzt kapnak,a többieket nem tudom.

dec. 23. 10:51
 8/20 anonim ***** válasza:
83%

Tőlünk 3-3 mindkét gyereknek (egy-egy baba, egy kirakós és egy mesekönyv, külön csomagolva mind, mert könnyebb volt szépen csomagolni így :D ), de még jönnek a nagymamák, nagybácsi, dédnagymama, tágabb családi kör (4-5 család extrában, remélem csak 1-1 ajándék lesz tőlük :D ).

Szóval sokat.

dec. 23. 10:57
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Tőlünk egyet. Kap még anyukámtól, öcsémtől és a férjem szüleitől.
dec. 23. 11:12
 10/20 anonim ***** válasza:
65%
Fejenként 4 dolgot kapnak, de ezek összetartoznak (az iskolásnak levélpapír és mese figurás írókészlet van benne, az ovisnak dinó és hozzá való vulkán).
dec. 23. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!