3.5 éves fiam evett gumi cukrot és azt mondja egy kis darab bement az orrába. Azonnal orszívóval elkezdtem szívni az orrát de semmi nem jött ki. Lesz valami baja? Vigyem azonnal orvoshoz? A gyerek orvosunk már csak holnap rendel
Figyelt kérdés
2022. júl. 13. 12:07
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, rendelési időn kívül 16 óráig lehet hívni a gyerekorvost, én azért rakerdeznek. Vagy ha őt nem éred el, akkor kérdezd meg az ügyeleten telefonon esetleg.
2/5 A kérdező kommentje:
Felhívtam a privát számán nagyon rendes volt. Mondta egy kisdarab miatt ne aggódjak fel fog oldódni. Utánna még porszivós orszívóval nagyon pici darab ki is jött.
2022. júl. 13. 13:07
3/5 anonim válasza:
Szuper, örülök, hogy minden rendben :)
4/5 anonim válasza:
Örülök, hogy kijött. Beszélgess el vele,ne dugja fel az orrába! Gondolom,nem magától ugrott fel...Vagy csak felügyelettel egye.
5/5 A kérdező kommentje:
Még sose csinált ilyet, meg ilyedt ő is szerintem tanult belőle, hogy ilyet nem csinálunk. Mondtam én is neki azt mondta többet nem csinál ilyet
2022. júl. 13. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!