Raktok el játékot az unokáknak?
Van, amit tervezek elrakni. Aztan majd meglatjuk mennyire lesz hasznalhato 25-30+ev mulva vagy egyaltalan lesz-e unokam, mert lehet nem, ki tudja.
Meg ugye azt se tudom, hogy elkoltozunk-e innen valaha, mert ha igen es mondjuk kisebb lakasba/hazba, akkor nem lesz helyem tarolgatni.
De majd akkor kidobom, elajandekozom, ha ez aktualis lesz.
Nem emlékbe, hanem tényleg használni.
Pl tök jó, hogy anyósom elrakta férjem duplo-it, játék buszait. A duplot pl már azokban a színekben nem lehet kapni, különleges, hogy vannak olyan drabaok is. Meg drága is.
Egyelőre csak fiam van, így az én Barbie bútoraim a padláson hevernek, de pl húgom kislánya megkapta az ő Barbie bútorait, azzal játszik. Ahogy néztem szintén nem lehet ma már ilyeneket kapni. Nekem zenélő baldachinos Barbie ágyam volt, kanapé, asztalok... Bementem múltkor a Régióba konyhán kívül kb semmi Barbie bútort nem lehet kapni.
Meg én is imádtam a nagymamám játékait. Full élethű kis fazekai voltak, meg fém kistűzhelye. Mamámnál apukám zsírkrétáival rajzoltam, sokkal szebb, erősebb színük volt, mint az akkori új zsírkrétáknak.
Szóval az látszik, hogy a játékok minősége folyamatosan romlik, szerintem megéri eltenni az értékesebbeket, ha van hova.
Na ez pont nem igaz 14-es :DD
Lehet kapni mindenfele vegyes legot is, de vehetsz darabra is, kilora is, ha annyira kell valami.
Ettol fuggetlenul en nagyon orulok, hogy a ferjem legoi megvannak, most a kisfiunk jatszik vele. De vettunk is neki mar persze, viszont pont ezeket tervezem en is elrakni.
Majd meglátom, egyelőre elrakom a jó állapotban lévő gyerekholmit, mert családon belül ezt beszéltük meg, na meg amúgy sem dobnám ki. Aztán ha mindenkinek lett már gyereke, aki akart :), akkor eldöntöm. De szerintem a könyveket, legot, fa játékokat, stb. elrakom. A szüleim sok dolgot elraktak, de aztán kölcsön adták ide-oda és egy jó részük nem került vissza. De a Duplo és a Lego pont megvan, a fiunk most részben azokkal játszik.
Anyósom és az ő édesanyja is tett el pár kincset. Így náluk is tudnak a gyerekek mindenfélével játszani és azért annak is van hangulata, hogy azzal a diavetítővel és részben azokat a filmeket nézik a kicsik, amiket még a nagymamájuk nézett. De a fakocka készlet is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!