Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Raktok el játékot az unokáknak?

Raktok el játékot az unokáknak?

Figyelt kérdés
Én nagyon szerettem amikor előkerültek gyermekkoromból játékok könyvek, fiam is mindig örült az ilyen kincseknek - lego, autópálya, stb. Azon gondolkodtam hogy én rakjak-e el nekik emlékbe játékot amit majd esetleg ők is meg fognak tudni mutatni a gyerekeiknek? Ti raktok el emlékbe bármit is?
tegnapelőtt 23:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%

Ahhh, utalok felhalmozni barmit is.

Nekem par gyerekkonyvem megvan kiskorombol, a kedvenceit en is meghagyom. Meg a kedvenc plusse, kedvenc kisauto de kb. ennyi

tegnapelőtt 23:56
 2/19 anonim ***** válasza:
10%
Nem, remélem nem lesz unokám
tegnap 00:28
 3/19 anonim ***** válasza:
66%
Én sajnos, nagy gyűjtögető vagyok, de lassan ki kell költöznünk, szóval nincs kegyelem. Már a ruháitól is alig tudok megválni, de játékból se maradhat, max.egy-két apróság.
tegnap 00:29
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
Pont a napokban gondolkoztam ezen, hogy mennyire jó rátalálni a régi játékaimra, és hogy én is mindenképpen elteszek párat az esetleges unokáknak. Nyilván értelmes mennyiséget és időtállóbb darabokat válogatok majd, szerencsére a padlásunkon bőven elfér 1-2 plusz doboz.
tegnap 01:04
 5/19 anonim ***** válasza:
65%

Az én anyukám ilyen, pedig nekem nincsenek apai ösztöneim 17/F

Sőt nagyon is érzékenyen érinti az, hogy én elakarom a legoimat és más gyerekkori játékaimat adni.

Nem volt sikerem az eladásban, ezért fizetem neki az árát (hosszú folyamat) és elajándékozom

tegnap 01:05
 6/19 anonim ***** válasza:
79%
*Visszafizetem
tegnap 01:06
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
A könyveket biztos elrakom és az értékesebb játékokat, mint lego, jáva, barbie kiegészítők és ház, ilyesmik. Nyilván a kis apróságokat, mint műanyag figurák, plüssök és ehhez hasonlók, azokat továbbadom a családsegítőbe.
tegnap 06:05
 8/19 anonim ***** válasza:
79%
Anyám komoly mennnyiséget halmoz a szekrények tetején és padláson. Miközbe 3an vagyunk gyereki és 2en rengeteg éve nem akarunk gyereket. az az 1gyerek aki született meg fiú lett és lány cuccok voltak.
tegnap 06:16
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

A könyveket biztos. Azok a nagylányomtól maradtak, most a fiam használja. De azokat megtartom.

Illetve egyetlen egy dolog van, amit eltettem. A lányomnak volt Sylvanian family játéka. Rengeteg. Sokat vettem használtan, sokat újonnan. Az évek során fantasztikus gyűjteménye lett belőle. Na ezeket eltettem. Házak, figurák, bútorok, járművek. Tényleg minden volt neki. Imádta.

tegnap 06:17
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Anyósom mindent elrakott. Mikor meg lett a gyerek tömegével hozta, nem győztam kidobni.
tegnap 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!