Miért van annyi autista gyerek?
9, én is 40 vagyok és nálunk megyeszékhelyen lévő általános iskolában még külön osztály is volt a problémás gyerekeknek. Ennyit erről.
Egyébként autista lányom spontán fogant, konkrétan első próbálkozásra összejött. Első terhességem, nem volt előtte egy vetélésem se, de még kémiaim se. Problémamentes terhességből született vákuummal, születéskor oxigénhiányt szenvedve.
Az apjával egyidősek vagyunk, épp a 30. születésnapom előtt érkezett. Mindketten makkegészségesek vagyunk (azóta is), nincs káros szenvedélyünk. Egyetemi csoporttársak voltunk, még a bulikat se toltuk túl. Drogot sose láttam, ő se.
Második gyerekünk még az első diagnosztizálása előtt megszületett. Makkegészséges.
9-es, EGY embernek a személyes tapasztalata semmire se indok. nem reprezentatív. attól, hogy a te környezetedben pont nem voltak, vagy neked nem tűnt fel (azért ne mondd nekem, hogy egy alsó tagozatos gyerek felismeri a viselkedészavart, főleg a 90-es években, amikor ez még főleg "Ádámka olyan rossz gyerek"-ként szerepelt a közbeszédben - én 96-ban lettem elsős, és bár akkor nem ismertem ezeket a szavakat, egyáltalán nem zárom ki, hogy volt autista osztálytársam), máshol voltak.
Valószínűleg tudós emberek kompetensebb válaszokat tudnának adni. Elolvastam a válaszokat,egy kettőtől a szavazatot is elvenném,de szerencsére ők a kisebbség.
Egy teljesen random dolog megoata a szemem:
Mikrobol kijövő halott dolgok. Szeretném,ha a válaszoló linkelne erről kutatást! Tényleg érdekelne. Én rakeresve csak hiteltelen és egymásnak ellentmondó cikkeket találtam mindenféle magazinszerű oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!