Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért van annyi autista gyerek?

Miért van annyi autista gyerek?

Figyelt kérdés
Tartok hogy nehogy a gyerekem is az legyen. Tv semmi nem megy nappal. Mi az oka annak hogy ennyi az autisták száma?
dec. 9. 10:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%

9, én is 40 vagyok és nálunk megyeszékhelyen lévő általános iskolában még külön osztály is volt a problémás gyerekeknek. Ennyit erről.

Egyébként autista lányom spontán fogant, konkrétan első próbálkozásra összejött. Első terhességem, nem volt előtte egy vetélésem se, de még kémiaim se. Problémamentes terhességből született vákuummal, születéskor oxigénhiányt szenvedve.

Az apjával egyidősek vagyunk, épp a 30. születésnapom előtt érkezett. Mindketten makkegészségesek vagyunk (azóta is), nincs káros szenvedélyünk. Egyetemi csoporttársak voltunk, még a bulikat se toltuk túl. Drogot sose láttam, ő se.

Második gyerekünk még az első diagnosztizálása előtt megszületett. Makkegészséges.

dec. 9. 14:46
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

9-es, EGY embernek a személyes tapasztalata semmire se indok. nem reprezentatív. attól, hogy a te környezetedben pont nem voltak, vagy neked nem tűnt fel (azért ne mondd nekem, hogy egy alsó tagozatos gyerek felismeri a viselkedészavart, főleg a 90-es években, amikor ez még főleg "Ádámka olyan rossz gyerek"-ként szerepelt a közbeszédben - én 96-ban lettem elsős, és bár akkor nem ismertem ezeket a szavakat, egyáltalán nem zárom ki, hogy volt autista osztálytársam), máshol voltak.

dec. 9. 15:29
 13/22 anonim ***** válasza:
24%
Sok ultrahang, terhesvitamin, szintetikus szarságok, tvben extra agybszó mesék, minden együtt.
dec. 9. 15:46
 14/22 anonim ***** válasza:
48%

Valószínűleg tudós emberek kompetensebb válaszokat tudnának adni. Elolvastam a válaszokat,egy kettőtől a szavazatot is elvenném,de szerencsére ők a kisebbség.

Egy teljesen random dolog megoata a szemem:

Mikrobol kijövő halott dolgok. Szeretném,ha a válaszoló linkelne erről kutatást! Tényleg érdekelne. Én rakeresve csak hiteltelen és egymásnak ellentmondó cikkeket találtam mindenféle magazinszerű oldalról.

dec. 9. 15:49
 15/22 anonim ***** válasza:
36%
Kedves 14es! Gondolkodj már egy kicsit!!
dec. 9. 15:53
 16/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem sokat tudsz ezekről a témákról. Beírod google-be hogy adhd és akkor el tudod olvasni. Bocs, de aki tudja mi az, nem fog neked regényt írni erről, sokat lehet róla írni. Autizmus szintén ezerszer bonyolultabb annál amit leírsz. Van olyan autista akin észre se veszed, hogy van valami baja. És van olyan aki súlyos értelmi fogyatékos, nem beszél, nem szobatiszta. Senkinek semmi baja nemlesz attól ha láthatja a rokonait videó hivasban. Nagyon túltolod.
dec. 9. 16:22
 17/22 A kérdező kommentje:
Igen 16os, valóban nem sokat tudok erről, csak itt egyre több ilyen kérdésbe futok és érdekelt a téma. Te mindent tudsz az életben? Na én nem tudok mindent, így megkérdezem, ez az oldal azért van nem?
dec. 9. 17:07
 18/22 A kérdező kommentje:
95ben születtem, soha nem tünt fel hogy egy gyerek is külömbb lenne se az óvodába se az általánosba se középiskolába, a romák nem tudtak viselkedni, anyukám letudta annyival hogy nincsenek megnevelve azért viselkednek így..
dec. 9. 17:08
 19/22 anonim válasza:
31%
1/18 mi a gondod az abortusszal?
dec. 10. 08:07
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
17 Dehogy tudok mindent, éppen ezért szoktam használni a google-t. Sőt adhd-rol már könyvem is van. Ilyen hosszú tartalmat nyílván senki nem fog bepotyogni neked, rakeresel és ott lesz. Adhd: figyelemzavar és hiperaktivitás, de ennél sokkal többet jelent. Pl. az én gyerekemrol meg nem mondanád hogy az. Nála pl. nincs hiperaktív tünet, a többi viszont igen.
dec. 10. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!