Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért van annyi autista gyerek?

Miért van annyi autista gyerek?

Figyelt kérdés
Tartok hogy nehogy a gyerekem is az legyen. Tv semmi nem megy nappal. Mi az oka annak hogy ennyi az autisták száma?
dec. 9. 10:24
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
11%
Sokan drogoztak fiatalon, most meg csodálkoznak, ha beteg a gyerek. Aztán sokan voltak abortuszon is.
dec. 9. 10:27
 2/22 anonim ***** válasza:
78%

Sokkal jobban odafigyelnek a nehezen kezelhető gyerekekre, mint régebben. Akkor elintézték a rossz gyerek kategóriával, ma már másképp van.

Azon túl pedig az autizmus spektrumzavar nagyon széles skálán mozog. Vannak, akiknél lehet, hogy szinte észrevehetetlen, van, akinél súlyos és olyan is van, akinek értelmi fogyatékossággal is társul, vagy ADHD-val.

Ami biztosan nem tesz jót, az a rengeteg inger, ami körülveszi a mai gyerekeket. A tv, a mobil nézegetése 1-2 éves gyerekeknek. És ez később csak rosszabb lesz.

dec. 9. 10:44
 3/22 babyboom567 ***** válasza:
26%

Amikre én gondolok.

-genetikai hajlam(mindig voltak autisták,csak régen csak a nagyon súlyosakat diagnosztizálták ,és általában értelmi fogyatékosnak)

-Mikrohullámú sütő(halott ételt eszel,csak kalóriát viszel be, de minden elpusztul benne)

-talaj és légszennyezés(nehézfém szennyezés)

-az ételnek nevezett ipari hulladék amivel etetik az embereket(minden iparilag feldolgozott,feljavított étel,a színezéket,tartósítók, adalékok)

-számolatlan mennyiségben a finomított cukor(ha elkezdenéd figyelni,hogy mikben van ledöbbennél,mert a savanyú uborkától kezdve a felvágottig szinte mindenbe beleteszik)

-a zöldségek gyümölcsök tápanyag és vitamintartalmának a drasztikus csökkenése,amitől a szervezet minőségileg éhezik.

-gmo,és túlnemesítés

-mikroműanyag szennyezés

-és ezeket fejelte meg a mobiltelefon,ami egy kegyelemdöfés volt az amúgy is sérült/lassabban fejlődő idegrendszernek.

dec. 9. 11:41
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak az autizmus van. Adhd, vagy csak simán idegrendszeri értetlenség sok gyereket érint. Szerintem több ilyen van, mint régen, okát nem tudja senki, rossz étel, minden szennyezett
dec. 9. 11:47
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Lányom autista. Semmi előjele nem volt. Úgyszólván a természetben nőttem fel,város szélén, anyám pedagógus. Nem iszok alkoholt,nem buliztam, nem drogoztam,nem cigiztem SOSEM.

Férjem is egyetemen tanult, nem dohányzik,nem drogozik,nem volt bulizós alkat,nagyon ritkán iszik 1 sört meg.

A terhesség problémamentes volt.

Első terhesség, vetélés,abortusz nem volt.

Nem volt semmi gyanújel. És mégis.

Lányom enyhe autista, Asperger szindrómás. (de van probléma bőven sajnos vele).

Na akkor mégis mitől? Szennyezés? Csernobil? A sok gyógyszer, amit szednie kell(ett)? Senki se tudja.

dec. 9. 11:55
 6/22 anonim ***** válasza:
92%
semmitől. nincs több, csak tudunk róluk, egyrészt mert van diagnózis, másrészt mert van internet.
dec. 9. 11:56
 7/22 anonim ***** válasza:
55%
De több van. Mert azok is tovább orokitik a genallomanyukat akiknek nem kéne, de már mesterségesen is lehet ugye és tessék itt a hatása. Császár, tápszer, lombik, mesterséges hormonok, génkezelt élelmiszerek. Hiába mondjátok hogy régen elinteztek annyival, hogy a gyerek hlye, igen de akkoriban 30 gyerek közül 1 volt ilyen. Most meg egy 25 fős ő is csoportba van 10snis,egy autista, meg 10 viselkedés Zavaros.
dec. 9. 13:15
 8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves válaszaitokat. Igen énis azt veszem észre hogy minden ötödik gyerek autista. Igazából a gyerekem nem lát tv-t sosem, sosem kapcsoljuk be ha fenn van, külföldön élünk és heti 3x videókamerában beszélek a családommal de épp hogy odamutatom a gyereknek a kamerát 2mp de már ezt sem teszem hátsó kamerával csinálom és lerakom a telefont. A püréket mikróban melegítem neki ezt hagyjam abba? :( Az adhd az mi igazából, valaki kifejtené picit jobban? Férjem munkatársának a 4.gyereke autista és ő annyiban különbözik a többiektől, míg azok pokémonoztak a gyereket a háború érdekelte meg minden felnőttes dolog, így egy barátja sincs mert mindig könyvet olvas, ennyit tudok. Az adhd az a viselkedés zavar? Igen, tényleg annó nem volt ekkora kavar az autista téma körül, tényleg betudták " neveletlennek" a gyereket.
dec. 9. 13:36
 9/22 anonim ***** válasza:
31%
En 50 vagyok, 91tol voltam elsos 98 ig. Nem volt viselkedeszavaros gyerek,sem hiperaktiv,sem furcsa repkedos, sem depresszios. Nekem ne mondja senki, hogy ugyanannyi csak nem voltak diagnosztizava. Kozeiskolaban sem emlekszem egy csodabogarra sem. Fantasztikus osztalytarsaim voltak. Mindenki boldog,nyitott,vidam. Iszonyu jo idoszak volt. Azota is visszavagyom a 90es es 2000es evek elejet. Akkor volt a legjobb. Nekem.:)
dec. 9. 14:25
 10/22 anonim ***** válasza:
55%
40 vagyok,elirtam,jezusom.:D nem otven.
dec. 9. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!