Miért van annyi autista gyerek?
Sokkal jobban odafigyelnek a nehezen kezelhető gyerekekre, mint régebben. Akkor elintézték a rossz gyerek kategóriával, ma már másképp van.
Azon túl pedig az autizmus spektrumzavar nagyon széles skálán mozog. Vannak, akiknél lehet, hogy szinte észrevehetetlen, van, akinél súlyos és olyan is van, akinek értelmi fogyatékossággal is társul, vagy ADHD-val.
Ami biztosan nem tesz jót, az a rengeteg inger, ami körülveszi a mai gyerekeket. A tv, a mobil nézegetése 1-2 éves gyerekeknek. És ez később csak rosszabb lesz.
Amikre én gondolok.
-genetikai hajlam(mindig voltak autisták,csak régen csak a nagyon súlyosakat diagnosztizálták ,és általában értelmi fogyatékosnak)
-Mikrohullámú sütő(halott ételt eszel,csak kalóriát viszel be, de minden elpusztul benne)
-talaj és légszennyezés(nehézfém szennyezés)
-az ételnek nevezett ipari hulladék amivel etetik az embereket(minden iparilag feldolgozott,feljavított étel,a színezéket,tartósítók, adalékok)
-számolatlan mennyiségben a finomított cukor(ha elkezdenéd figyelni,hogy mikben van ledöbbennél,mert a savanyú uborkától kezdve a felvágottig szinte mindenbe beleteszik)
-a zöldségek gyümölcsök tápanyag és vitamintartalmának a drasztikus csökkenése,amitől a szervezet minőségileg éhezik.
-gmo,és túlnemesítés
-mikroműanyag szennyezés
-és ezeket fejelte meg a mobiltelefon,ami egy kegyelemdöfés volt az amúgy is sérült/lassabban fejlődő idegrendszernek.
Lányom autista. Semmi előjele nem volt. Úgyszólván a természetben nőttem fel,város szélén, anyám pedagógus. Nem iszok alkoholt,nem buliztam, nem drogoztam,nem cigiztem SOSEM.
Férjem is egyetemen tanult, nem dohányzik,nem drogozik,nem volt bulizós alkat,nagyon ritkán iszik 1 sört meg.
A terhesség problémamentes volt.
Első terhesség, vetélés,abortusz nem volt.
Nem volt semmi gyanújel. És mégis.
Lányom enyhe autista, Asperger szindrómás. (de van probléma bőven sajnos vele).
Na akkor mégis mitől? Szennyezés? Csernobil? A sok gyógyszer, amit szednie kell(ett)? Senki se tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!