Fiú gyereknek meséltek a menstruációról? Ha igen, akkor hogyan, mit mondtok?
Szia!
Kisfiam 6 éves,néha látja,hogy anya megint "papiros",elmondtam neki,hogy nem azért vérzek,mert beteg vagyok,hanem azért,mert így vagyok nagylány,és csak így lehet a nőknek gyerekük,ha havonta véreznek.
Én még nem (3 éves) és igyekszem úgy is csinálni,hogy ne vegye ezt a dolgot észre.
Én szeretném megvárni,amíg maga kérdez rá és akkor én is hasonlót mondanék.
2 éves lesz. Nincs magánélet, amikor ébren van, a wc-re is jön utánam a legtöbbször.
Teljesen természetesen kezelem, és fogom is. Most ha megkérdezi, mi ez, mondom, hogy betét, anyának is kell néha. Később majd fogom mondani, h anya vérzik, de ez normális. Stb. Szóval az életkornak megfelelően, felesleges tabuk nélkül kezeljük és fogjuk kezelni az ilyen és az ehhez hasonló ügyeket is.
Én mondtam annyit mikor érdeklődött a betétek felől mikor meglátta, hogy az anyukáknak néha vérzik kicsit a cunókájuk, de ez nem fáj, mint az eleséskor, és ez így van jól.
No de ne tudd meg tegnap fürcsikor megkérdi mi a mogyorójában az a valami. No mondtam kérdezd mindjárt meg aput, hiszen neki van olyanja :-D
Apu mondta is, hogy az majd kell, amikor apuka leszel és babát szeretnél.
No ekkor kicsit bekavarodott, hogy az ő hasában lesz a baba ? (mert ugye ő még olyat nem látott hallott, azzal tisztában van) No ekkor megbeszéltük hogy mikor huszonéves lesz és megölel egy kislányt este erősen akit nagyon szeret, akkor a magocska hozzáér és abból lesz a lány hasában a baba. Pfhhhhhhhh. Elfogadta. Remélem mostmár darabig el lesz :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!