Szülés utáni menstruációról? Bővebben lennt.
febr 2-án lesz 4 hete, h szültem.
Közvelen szülés után véreztem egx darabig, mint mindenki, az elemúlt és kb egy hét szünettel megint vérzett. Ez nem tudom, h menses volt-e vagy nem.
Aztán most jan. 4-én megjött, kb addig tartott, mint régen csak erősbb volt az elején. Most pedig 2 napja valami halvány rózsaszín pecsételgetés van, de nem tudom mi lehet ez. Belőlem életembe nem jött még ilyen sz(nű. Mikor megjön akkor is barna előtte. Amúgy mindig renszeres 28 napos ciklusaim voltak.
Normális ez, h 2héttel menstruáció után ilyen van?
Teljesen normális. Én szülés után 6 HÓNAPIG(!!!!) véreztem 10 nap kihagyással. A doki azt mondta, hogy a szülés után szinte minden nőnek vannak ilyen problémái.
Ha aggályaid vannak menj dokihoz. Lehet ír fel valamit, amitől esetleg helyreáll. Nekem is 6 hónap után írt fel és utána szépen beállt. Szedsz fogamzásgátlót? Mert esetleg még az is bekavarhat. Hozzáteszem 9 hónapig szoptattam, úgyhogy nekem ne mondja senki, hogy akkor nem jön meg. Teherbe viszont így tuti nem estem.:-)
18 hónapos kislány anyukája
JAJJ, bocsánat! Nem 4 hete, hanem 4 hónapot akartam írni. :D
Egyébként köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!