Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más anyukák is fizikai fájdalm...

Más anyukák is fizikai fájdalmat éreznek amikor a kisgyerek elkezd nyűglődni? (És persze teszi ezt napjában 200x)

Figyelt kérdés
Nekem összeszorul a gyomrom hogy tudom állandóan készenlétben kell állnom, a dolgomat nem bírom csendben megcsinálni, nemhogy azt, hogy mondjuk megigyak egy kávét nyugalomban. Tudom, majd jobb lesz, mert van már nagyobb gyerekem, vele már nincs ez, de most a kicsinél minimum 1 év nyűglődés következik, és már sajnos görcsöl a gyomrom, ha meghallom hogy szegény csak úgy a semmiből nyűglődik, vergődik, láthatóan a semmiből, minden ok nélkül.
dec. 6. 10:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyűglődjön, de a reggeli kávém az szent.

Plusz: hogyha nem mondja el, mi baja, nem tudok neki segíteni, szóval felőlem nyüszöghet egyórán át is, nem leszünk előrébb, de ha állandóan ezen pörögnék, akkor napi 29 órában idegeskednék emiatt :D

Tudod, ki.

Előbb-utóbb megunja, vagy mert megérti hogy a nyüszögésből nem értek, és mondja, mit akar, vagy mert jobban érdekli az, amit csinálok.

dec. 6. 20:54
 12/13 anonim ***** válasza:
A fogakkal hogy áll?Nem lehet hogy jön a foga és azért nyűglődik?
dec. 8. 11:33
 13/13 anonim ***** válasza:
17 éves a legnagyobb Fiam, még most is nyüglődik, csak már nem sír, hanem kiakad, kiabálunk egy sort egymással és rendezzük a dolgaink, pár nap mosolyszünettel. Szóval, nem lesz könnyebb, csak lazábban tudod majd kezelni. Ja, és van Rajta kívül 3 másik Fiunk is... 😱😀
dec. 29. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!