Mit érezhetnek a babák, kisgyerekek fogzás közbe? Milyen jellegű fájdalmat?
Figyelt kérdés
Szúrja,vágja,nyomja az inyüket? vagy hogy lehet ezt elképzelni?2008. dec. 22. 23:25
1/7 anonim 

válasza:

Változó, ugyanúgy, mint ahogyan a felnőttek vannak a bölcsességfoggal. Van, aki meg sem érzi, más meg fájdalomcsillapítón él, amíg ki nem jön.
2/7 anonim 

válasza:

az en dragamnak most jonnek a rago fogai de sir is mert csak fajhat neki meg nem akar enni :(
3/7 anonim 

válasza:

Mindennek tetejében ilyenkor megváltozik egyes esetekben a székletük is ami olyan erőssé válik,hogy hiába veszed ki alóla azon nyomban ahogy készen van már!!!ki is marta neki!Sajnos az én lányom ebbe beletartozott!A Dr.nő mondta ez ellen nem tehetünk,hiába krémezem vastagon,akkor is kifogja marni.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen én ezt mind tudom,hisz nekem is van gyerekem! Azt kérdem hogy milyen fájdalmat érezhetnek?? Nem tudja senki elképzelni?
2008. dec. 23. 10:48
5/7 anonim 

válasza:

Őszinte leszek szerintem ez egy olyan kérdés,mintha egy férfitől kérdeznéd meg mit érezhet egy nő szülés közben!Nem tudni,mivel mikor átéljük még nagyon kicsik vagyunk ahhoz,hogy emlékezzünk és ez így olyan mintha át sem élnénk.Találgatni lehet,hogy szúró,lüktető,hasogató fájdalmat érezhetnek.Ez kisugározhat a fülbe,a szembe,mivel összeköttetésben vannak a foggal..
6/7 anonim 

válasza:

Neked nem fájt amikor jött a bölcsesség fogad? Én megszenvedtem velük, eddig kettő jött ki, tavaly az egyik (karácsonykor) idén a másik jön (persze pont karácsonykor), nekem piszokul fáj(t). Hogy is mondjam, milyen... Hát ugye az ember ínye alatt jön valami kemény, ami feszít, nyom, idegesítő. És csak feszít és feszít, és ha megmozdítom az álkapcsom, még rosszabb. Hát szerintem ezt érzik a picik is. Nem csoda, hogy sírnak.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem,nekem nem fájtak a bölcsességeim fogaim,amikor kijöttek,mert nekem vagy fél éven keresztül bújtak ki. Ezért kérdeztem,mert egyszerűen nem tudom elképzelni.
2008. dec. 25. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!