Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyikek a legaranyosabb...

Melyikek a legaranyosabb Disney/Pixar filmek, amivel érdemes kezdeni gyerekeknél?

Figyelt kérdés
Melyikek azok a filmek, amikben nincsenek sötét, gonosz jelenetek, egyszerűbbek, aranyosak?
tegnap 18:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem nagyon van ilyen.
tegnap 18:39
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
A Pixar istene! Aki nem más mint Steve Jobs.
tegnap 18:40
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Hány éves gyereknél?
tegnap 18:46
 4/13 A kérdező kommentje:
6-7 éves, de nem nézett még mesét.
tegnap 19:02
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Nem nézett még mesét 6-7 évesen?
tegnap 19:22
 6/13 anonim ***** válasza:
49%

5, ez olyan nagy dolog?

Egyébként nem pixar/disney-vel kezdenék, hanem régi, lassú mesével.

tegnap 19:24
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Azért ennyi idős gyerek már nézhet ilyen mesét. A lányom a Nemo nyomábant, Toy Storyt nézte. Meg persze a Jégvarázst, mert az volt a nagy favorit.
tegnap 19:45
 8/13 anonim ***** válasza:
23%

Disney-t én sem tudok. Talán a nagyon régi mesék, amikben hiábavan bonyodalom, mert nagyon lassúak. Pl. a Macskarisztokraták.

Én ajánlom még a Kisvakondot, Babart, Bluey-t, vagy a diavetítést, akkor olvashatsz neki gonosz jelenetet is, nem fogja annyira megijeszteni. Esetleg tudományos mese is jöhet, mint az Egyszer volt az élet.

tegnap 20:44
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mi nem nézünk egyáltalán mesét, de lányom megy szülinapra vendégségbe rokonhoz, ahol az a szokás, hogy ilyen mesét néznek. Mondták, hogy válasszak nyugodtan, csak már én sem emlékszem ezekre.. 🙂
tegnap 21:03
 10/13 anonim ***** válasza:

Enyém sem néz itthon mesét átlagos napokon (7 éves). Alkalmakkor szoktunk együtt nézni vele mesét, de ez ilyen pár havonta egy alkalom.

Amiket láttunk: Aranyhaj, Frozen, Így neveld a sárkányodat, A Grincs, Házi kedvencek titkos élete, Vuk... Én szeretem a Kis hableányt és a Szaffit is de őt annyira nem érdekelte még.

tegnap 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!