3 évesen meg normális a dacolás?
Kislányom 3 éves lett a hónapban és azóta sokkal erősebben érezzük rajta a dackorszakot. Eddig is voltak nehéz időszakai de most eléggé bedurvult pár hete. Állandóan felesel, ellenkezik mindenen. Ha A-t mondok neki tuti hogy B kell vagy fordítva… durván is játszik stb. Eddig ez egyáltalán nem volt jellemző rá.
3 évesen ennek már nem múlni a kellene?
Én is ezt hittem. Már 4 éves a lányom, és egyre csak rosszabb. Nálunk mondjuk nehezítő tényező, hogy van egy 2 éves húga, aki szintén dacol ezerrel (és ő keményebb dió, mint a nővére). Már néha olyan szemtelen, hogy pár megnyilvánulására őszintén csak egy döbbent "anyád" reakcióval tudok élni. És még messze van a kamaszkor. Szerintem ez a kiképzés a 13-14 éves korukra.
Állítólag normális. Meg kell tanulniuk a határokat, a szabályokat, és az bizony sokszor nem megy másképp, csak ha túlfeszítik a húrt.
3as én a kettes vagyok,írnál egy kicsit többet erről?
Akár privátban is vagy itt, minket is megtreniróz a legény
Arra számítottál, hogy lecseng 3 éves korra és onnantól cuki muki meg minden? :D Jaj de kis naív vagy/voltál.
Hívd aminek akarod, de 5 évesen éppúgy van hiszti, dac, A-t mondasz, B kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!