1-1.5 éves gyermeked mit kap karácsonyra?
Ötleteket gyűjtök, no meg kíváncsi is vagyok, hogy kinél mi kerül a fa alá.
Elsősorban fiús anyukák válasza érdekesebb számomra, de természetesen kislányoké is jöhet, és a kor most meghatározó, max. 1.5 éves korú gyerkőcnek való legyen :)
Es kit erdekel hogy nem emlekszik amugy? :D
Egyebkent az en 1,5 evesem mar eleg sok dologra emlekszik ugy vettem eszre, hogy most kb 2 honapja tortent dolgokra igen, mert emlegeti oket. Szoval valamire biztos vagyok benne, hogy emlekezni fog, max lehet nem a jatekokra, de mondjuk a nagy fara vagy esetleg hogy atjonnek a nagyszulok, ilyesmik.
Attol meg veszek neki ezt-azt, mert miert ne.
Na, ez az. Én is veszek, mert én meg emlékszem. És nem arra szeretnék emlékezni, hogy milyen jó volt, amikor még nem "kellett" vennem semmit. Aki így gondolja, az egyetlen játékot se vegyen soha 4 éves koráig, úgyse emlékszik majd rá. Elég azt mondani, hogy igen Pistike, neked is nagyon szép játékaid voltak🤣
#14! Persze, nem szeretnék #11 nevében beszélni, de szerintem mindketten értettük, csak arra reflektáltunk, hogy az nem szempont, hogy emlékszik-e, legalábbis nálam biztos nem.
Az is igaz, hogy a csomagolópapír érdekesebb, de a semmit be se lehet csomagolni, ugyebár😂 Egyébként én is azt szoktam mondani, hogy 1 évesnek a legjobb ajándék egy jól lezárt PET palack, benne valami zörgővel, de senkit nem ismerek, aki karácsonyra egy olyat csomagolna be😂 Érted. Nekünk fontos a játék, mert lehet, hogy amikor megkapja, még a csomagolópapíra sztár, de azért később játszik majd vele. Legalábbis az enyém nem csak a plafont bámulja álló nap, így 3hónaposan se. Ha meg úgyis veszel játékot, akkor mi lenne jobb alkalom rá, mint a karácsony?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!