Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1-1.5 éves gyermeked mit kap...

1-1.5 éves gyermeked mit kap karácsonyra?

Figyelt kérdés

Ötleteket gyűjtök, no meg kíváncsi is vagyok, hogy kinél mi kerül a fa alá.

Elsősorban fiús anyukák válasza érdekesebb számomra, de természetesen kislányoké is jöhet, és a kor most meghatározó, max. 1.5 éves korú gyerkőcnek való legyen :)

ma 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kiskonyha, fa allatkak, domper,muffik szonyeg, munkagepek (marmint jatek :D), hape dob, par db konyv, asztal szekkel.
ma 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Közös ajándék lesz egy kis asztal székekkel, mert szeretnek rajzolni, gyurmázni stb... Külön vettem neki egy járás segítőt, illetve kap még ilyen kis apróságokat, amiket szeret, könyvet, csörgő, stb.. 13 hónapos egyébként.
ma 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Apróságok

Fiamnak pár kisautó, illetve egy babzsák.

Lányomnak sminkcuccok(első készlet lesz neki)és még valami, amit még nem tudom, hogy mi lesz.

ma 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Az enyém még csak 4 hónapos lesz, szóval plüss kocka, könyvek (textil is, meg amiből én olvasok neki), rágható csörgős golyó, textil labda, baba mobil telefon (állathangok vannak rajta, zenék, meg ilyesmi), még valami zenés rágókás valami, csörgődob, piciknek való autók, montessori torony (tudom, még korai). Ebben Mikulás is benne van. 1 évesnek csomó minden van, vennék formabedobót, építős bármit, pár darabos puzzle, de a mániám a matató fal.
ma 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Fa kézségfejlesztő játékok, érzékfejlesztő asztalka meg amit a nagyik illetve tesómek vesznek neki. Ott még nincs kiforrva, hogy mit kap.
ma 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!