Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Teljesíthető a kislányom...

Teljesíthető a kislányom kívánsága károkozás nélkül?

Figyelt kérdés

Lassan 6 éves a kislányom és régóta kérlel,hogy az éves ovis fotózásra szeretne valamennyire egyenes hajat,mert neki göndör.

Mindíg csodaszép hajat csinálok neki így is,de mostanában kezdem beadni a derekam neki,így hogy csak egy alkalomról lenne szó.

Állítható a hajvasalómon a hőfok, azt hiszem 120 a minimum ,ezzel vajon ha óvatosan megcsinálom neki hővédővel akkora mekkora kárt tennék a szép kis hajában? (Ha nagyot akkor természetesen nem csinalom meg)

Ti megengednétek ezt egy alkalomra?

nov. 14. 13:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
És ha elvinnéd fodrászhoz?
nov. 14. 14:31
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
Én olyan fodrászhoz vinném aki ért a göndör hajhoz. Totál másképp kell kezelni, mint az egyenes hajat. Unokahúgomnak göndör. Én nem látok kivetnivalót abban, hogy szeretné, ha egyenes lenne. A fodrász mellett ellesheted mit csinálj másképp, mint magadnál és néha megcsinálpd neki.
nov. 14. 14:38
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Semmi baja nem lesz. Az ő haja is haj. Az én lányom 7 éves, szoktam neki vasalni vagy göndöríteni is.
nov. 14. 14:52
 14/19 anonim ***** válasza:
86%

Ha göndör (de tényleg az, nem pedig hullàmos) Akkor hővédő spray és legalàbb 160fok

Pàra ne érje(reggeli köd pl)

Kicsi tincsenként fésűvel vasald.

Így biztosan nem teszel kàrt a hajàban.

Nem kell ezt ennyire véresre venni.

Egy hajvasalàstól nem fog letörni a haja, ha helyesen csinàlod

nov. 14. 15:12
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
Használj hővédőt. 1-2 alkalomtól nem lesz baja. Nekem is göndör a hajam, volt már vasalva, de csak fodrász által, én neki nem álltam volna. 😅
nov. 14. 16:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Fodrászal csináltasd Meg.
nov. 15. 07:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Az én szögegyenes hajamat meg hullámosították fotózáshoz néha, amikor kicsi voltam. Nyugodtan, nem lesz baja egyszer-egyszer.
nov. 15. 13:58
 18/19 anonim ***** válasza:
36%
Mêgis mi a pics@ baja lenne, ha kivasalnád a haját?
nov. 16. 16:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy jó fodrasszal csináltasd. Az én kislányom is göndör,mint a bárány,nekem meg egyenes hajam van. Én hiába hullamositottam volna,egy óra utan teljesen kirúgja magát a hajam. Egy jó fodrász után is maximum pár órát marad hullámos. Lehet kivasalod,és mire fotózás lesz,visszatérnek a loknik. Rosszabb esetben kárt teszel. Én biztos nem csinálnám meg,fodrászra biznam. De nem lenne rendszeres.
nov. 18. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!