Teljesíthető a kislányom kívánsága károkozás nélkül?
Lassan 6 éves a kislányom és régóta kérlel,hogy az éves ovis fotózásra szeretne valamennyire egyenes hajat,mert neki göndör.
Mindíg csodaszép hajat csinálok neki így is,de mostanában kezdem beadni a derekam neki,így hogy csak egy alkalomról lenne szó.
Állítható a hajvasalómon a hőfok, azt hiszem 120 a minimum ,ezzel vajon ha óvatosan megcsinálom neki hővédővel akkora mekkora kárt tennék a szép kis hajában? (Ha nagyot akkor természetesen nem csinalom meg)
Ti megengednétek ezt egy alkalomra?
120 fokon göndör haj soha nem lesz egyenes.
Én beszárítanám egyenesre ha kérné, de csak évi pár különleges alkalommal.
#1 nem ugyanolyan,mert nekem vastagszálú és szinte szögegyenes,neki vékonyszálú,szárazabb teljesen más textúrájú. Emiatt kérdezek olyanokat akik ezt már esetleg megcsinálták vagy van benne tapasztalat.
A beszárítás nem ugrik össze reggelre ha este megcsinálom? Reggel 8kor kezdődik nekik a fotózás,az ő csoportjuk az első.
Tessék?
Nem szoktam,de ezt most kikérem magamnak.
Csak olyan oldalról rendelem a lányom hajára a sampont és balzsamot ami göndörbarát ,alkoholmentes stb.
A haja alapvetően száraz,ezt igyekszem kezelni minden erőmmel!
Ápolva van a gyermekem haja,nem is írom le,hogy mennyibe kerül a hajára csak a sampon ezen az oldalon. Illetve ha nem lenne ápolva szerinted azon aggódnék, hogy ártok-e a hajának a vasalással?
Hihetetlen,hogy mit meg nem enged magának itt néhány ember.
Köszönöm a többi segítő választ, nézek néhány videót a youtubeon és akkor meglesz a kis kívánsága. :)
Egyébként úgy gondoltam,hogy a vékony száraz TÍPUSÚ hajjal nem lehet olyat csinálja ami mèg jobban szárítja,hanem ellenkezőleg,hidratálni kell.
Nyilván akkor egy egy alkalomból nem lesz gond. Ennek nagyon örülünk.
Szerintem hővédővel hajvasalva ha csak egyszer csinálod neki semmi baja nem lesz. Ennyi belefér.
Tipp: ha esetleg gyógynövényes sampont használtok a haján tedd félre és keress mást, fodrászunk mondta, hogy borzasztóan szárít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!