Paraffin olaj székrekedésre tényleg veszélyes?
Figyelt kérdés
4 éves kisfiam kapta, mert székrekedéses. Mivel fájdalmas volt neki a kaki, vissza is tartotta. Paraffin olajat írt fel az orvosunk, de itt azt írják róla, hogy bélcsavarodást okoz meg kőolaj származék stb. Tényleg veszélyes? Ha igen, akkor miért adják? Maximálisan megbízom az orvosunkban és használ is a kisfiamnak az olaj.tegnap 21:38
1/4 anonim válasza:
Jajjj...ne olvasgass már.
Azt is írjak, hogy nincs Balaton,és a Föld lapos.
Add be,amit az orvos írt.
2/4 A kérdező kommentje:
Beadtam, mert muszáj volt. Volt, hogy másfél napon keresztül sírt, hogy nem kakil, mert fáj. Ugye az olajtól most jó, de nem tudom ezzel érdemes -e további vizsgálatokra menni, hogy miért szorulásos. Mondjuk sajnos eléggé válogatós, alig eszik meg valamit és a vizet sem szereti.
ma 06:42
3/4 anonim válasza:
A vizet meg kell vele értetni,hogy muszáj innia. Ennyi.
Én volt,hogy az autista lányom mellett ültem 3-4 éves korában a gyerekszobában,és amíg ő játszott a szőnyegen, kiskanállal adogattam neki a vizet,mert muszáj volt.
4/4 anonim válasza:
Ha nem iszik eleget akkor attól van. Nem hiszem hogy gond lenne a paraffin olajjal, de adhatsz mást is ha nem szimpatikus. Én a dm-es aszalt szilvalevet szoktam adni, nagyon hatékony, de gyógyszertárban is kapsz: laevolac, dulcosoft, nem ártalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!