Olivaolajat rakhatok már 4 hónapos kortól a baba püréjébe? Holnap kezdjük, az orvos annyit mondott 1-2 kk olivaolajat rakhatok majd bele, de nem említette mikortól. Székrekedéses egyébként.
Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 17:39
1/9 anonim válasza:
Tudtommal 6 hó alatt ndm ajánlott.
2/9 anonim válasza:
Szerintem felesleges, eleinte csak a gyümölcs, vagy a zöldség kell, majd később, kb. 7 hónapos kortól.
3/9 anonim válasza:
Még korai. 6-7 hónapos kortól adtam én is. De nem 1-2 kk, hanem pár cseppet csak.
4/9 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy székrekedéses? Anyatejes babánál a heti 1 széklet is normális akár.
Amúgy azért kell az olaj, mert a zsírban oldódó vitaminok csak úgy tudnak felszívódni. Mivel gondolom, még csak hozzátáplálsz, az anyatejben lévő zsír bőven megteszi.
Az nem tudom, szabad-e, csak azt, hogy még fölösleges.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszo, akkor hanyagoljuk :)
2021. jan. 2. 17:56
6/9 anonim válasza:
Én megvettem a Babakonyha című könyvet és ott a babapürékhez a repceolajat ajánlják. Én is avval főztem őket.
7/9 anonim válasza:
Én simán tettem neki amikor már evett főzeléket, olyan 5-6 hónaposan.
8/9 anonim válasza:
Alapbòl nem kene ilyen pici babàt etetni.
9/9 anonim válasza:
Orvosként egyet kell értenem az utolsóval. A hozzátáplálást fél éves kor után kezdjük és nem előbb! Addig csak anyatej rosszabb esetben tápszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!