Milyen az a paraffin olaj amit székrekedésre kell használni?
Én használtam már. Simán bemégy a gyógyszertárba és kész paraffin olajat megkérdezik hány decit kész. Én reggel és este ittam 1 evőkanállal de szerintem neki elég 1 teáskanállal reggel és este. De ne simán add neki oda nem olyan mintha sima étolajat kellene meginnia és nem fog neki bejönni. Narancsél vagy valami olyannal add neki amit szeret úgy meg lehet inni.
Sok sikert :)
A paraffin olaj egy borzalmas ízű folyadék, amit a gyógyszertárban lehet beszerezni. Amit székletlazításra adnak, az igen tiszta, orvosi tisztaságú, és nagyon jól lazít, elősegíti a széklet kicsúszását. Amúgy kőolajszármazék, és meggátolja a zsírban oldódó vitaminok felszívódását.
Az én lányom is kapta egy ideig, de mi áttértünk a napi kétszeri olivaolajra. Sokkal természetesebb anyag, és finomabb is, ráadásul sokkal többet is használ székrekedés kezelése/megelőzése terén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!