Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehet 3 évest leszoktatni...

Hogy lehet 3 évest leszoktatni a hazugságról?

Figyelt kérdés

Pl. Furdik, látom, hogy belepisilt a vízbe, mondom, irany, lehet kijönni. Nem is igaz, nem pisiltem bele.

Vagy mondom, hogy egye meg a reggelit, megette. Hát mondom ott van, látom.

Már mondtam neki, hogy ez nagyon csúnya dolog, és nagyon nem szeretem, ha át akarnak verni.

Egyáltalán nem bagatelizálom el, sosem csinálok úgy, mintha ez poén lenne.

Kinek mi vált be?

Most gondolkozom rajta, hogy jon a bünti, de mi?

Köszi

nov. 3. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nov. 3. 20:27
 2/7 Flagstaff ***** válasza:
100%
3 évesen még jó eséllyel nem rosszaságból hazudik, csak nem tudja megkülönböztetni a valóságot a kitalált világtól. :-) Próbáld meg játékosan kivédeni, pl. persze, nem te pisiltél a vízbe, hanem a játékkacsa, igen, te megetted a reggelidet, de közben a reggelihozó manó hozott még egyet...
nov. 3. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
3 évesen ez még nem hazugság.
nov. 3. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek nem igazi hazugságok. Biztos nem büntetném érte. Nagyon kicsi még ő, hogy hazudjon. Szerintem azt sem tudja mi az.
nov. 3. 20:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Megpróbálom másképp kezelni.
nov. 3. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem hazugság. Igazábol még az élénk fantazia sem az, amikor össze-vissza mesélnek mindent aminek a fele sem igaz. Ezek nem szándekos megtévesztések, kinövik.
nov. 3. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ez nem hazugsåg,inkább vicceld el.mint 2 vállaszolo írt .
nov. 3. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!