6 éves kislányom folyamatosan “maszturbál”. Hogy tudom errol leszoktatni?
Elég korán kezdi.
Magyarázd el neki újra,mást nem tudok tanácsolni.
Van esetleg valami változás nálatok, amitől feszült lehet, szoronghat? Kistesó, költözés, iskolakezdés gondolata, stb? Esetleg ebből az irányból is megközelítheted, hogy ha van bármi, amitől feszült lehet a kislányod, akkor azt így vezetheti le, és akkor esetleg ezt megoldani.
Plusz igen, mindig rászólni, hogy "Katika, kérlek ezt csak a szobádban csináld, amikor egyedül vagy. Vannak dolgok, amik nem tartoznak másra, ez is olyan." Ha minden alkalommal, amikor észreveszed rászólsz, akkor idővel megtanulja és már csak azért is elkezdi diszkrétebben csinálni, hogy ne szólj rá.
Nem kezdte koràn. Tök normàlis, ha a szobàjàban csinàlja, magadban kell ezt helyre tenni.
Ha nyilvanosan csinàlja, az nem ok. Jòl kezelted, amikor ràszòltàl, hogy csak magàban illik.
Az èn gyerekemnek a dèdije halàla utàn volt pàr -szàmomra idegtèpő- hònapja, amikor előttünk (szülők, màs előtt nem) csinàlta. Ès hiàba magyaràztam, sajnos mèg rà is kiabàltam. Aztàn visszaszokott a szobàja magànyàra szerencsère.
Gyermekkori maszturbáció.
Olvass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!