3 évesem csapkod, lokdosodik, mar. Akik voltak ilyen helyzetben mi lett a megoldás?
3 évesen azért elég baj ha nem volt olyan közösségben ahol nem tanulta meg hogy nem okozunk a másiknak fizikai fájdalmat. Magad írtad hogy felmerült gyanú hogy baj van
Akkor vizsgáltasd ki vagy vidd olyan közösségbe ahol elfogadott hogy bántják egymást
Ismétlem nálunk a 23 kiscsoportos ovosból 1 azaz 1 gyerek van akivel ilyen baj van...érdekes a többi normálisan viselkedik! Neveld meg vagy el!
5ös vagyok újra,ennyi idősen mèg belefèr ,hogy ilyesmiket csinál mèg csak 3 éves még jó hogy azt nem várjàtok el tőle,hogy kiszâmolja a kör kerületèt....
Főleg,hogy egy kisfiúról van szó,lehet ez a vehemencia nagyon is jól fog jönni neki ha elmegy vizilabdàzni vagy akármit sportolni.
Ki fogja nőni hidd el ha az èrtelmèvel nincs gond (remélem nincs), csiszolódni fog.
Miért? Egy kisfiú miért lehet rosszabb egy lánynál?
Azért mert fiú és megteheti?
Vagy a fiúkat kevésbé kell nevelni mint a lányokat?
Ne nevettess már!!
Több olyan esetet láttam ahol ugyanazt a nevelést kaptàk a tesók , mégis az egyik jól nevelt volt a másik ugyanazzal vagy több energia ráfordítással meg neveletlen.
És olyat is láttam nem egyet amikor a tahó szülőknek nagyon is rendes gyereke van.
Fura,hogy még ma is èlnek olyan emberek akik mindenre azt hiszik,hogy fehér vagy fekete.😂🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!