Mit tudok tenni a falra, hogy szabadon rajzolhasson rá egy gyerek?
Tudom, hogy lehet venni óriás papírtekercset, illetve a krétafesték is egy jó megoldás, esetleg olyan mágnesezhető tábla vagy plexilap...
Ti melyiket választanátok?
A kréta olcsó de porzik, maszatolódik.
A papírt nem olyan könnyű beszerezni, nem törölhető, kilyukad.
A plexire/ mágneses táblára pedig gyorsan beszárad a fix, vagy tévedek?
Egyébként nekem a mágneses tábla a legszimpatikusabb, arra lehet tenni papírt is ha úgy adódik, esetleg majd idővel nem csak rajzolni de kinyírkálni pabírból mindenféle dolgokat (állatokat, fákat pl) és képeket alkotni belőlük...
Szerintetek? Nyitott vagyok más ötletekre is..
Van magneses tablank filccel, ennek is az a veszelye szerintem mint mindennek:
Egy par pillanat es a gyerek nem csak a tablara rajzol 🤷♀️
Amugy meg regrol maradt, nem tudom vettem-e volna csak ugy, de most magneses jatekokkal jatszik rajta, de a filcek szigoruan el vannak pakolva egyelore 😄😄 Mondjuk csak 1,5 eves az alany, nehezebb meg neki ezeket elmagyarazni.
Nem szaradnak ki olyan hamar amugy a filcek.
Ne tanítsd erre,hogy a falra is rajzolhat,mert érhetnek meglepetések esetleg vendégségben vagy bármilyen más szálláson, ahol nem lehet a falra rajzolni.Asztalon rajzolunk,papírra, vagy krétával utcai betonra vagy táblára.Könnyebb egy jó szokást megtanulni, mint egy rossz szokást leépíteni.
Nyugodtan lehet lepontozni.Nem én fogok sehol sem festést fizetni ,ahol a kérdező gyereke alkotni fog a falra.(családban nálunk megtörtént eset,a 2,5 éves kirajzolta zsírkrétával az apartman szobát,míg azt hitték,hogy alszik)
De… nem arra tanitja hogy a falra rajzolhat.
Arra tanitja, hogy tablara. Ha csak nem ertelmi fogyatekos a gyerek, akkor felfogja a kulonbseget, mar bocsanat.
Nem kell ennyire lenezni oket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!