Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit szoktatok költeni...

Mennyit szoktatok költeni karácsonyi ajándékokra?

Figyelt kérdés

Gondolok itt óvodás vagy iskolás korú gyermekekre.

Ti mennyit "áldoztok" /fő karácsonyi ajándékokra?

nov. 3. 16:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

OFF:

Kedves 10-es válaszoló! És örülnek is mindennek? Mennyi idősek?

Én azt tapasztaltam, ha elhalmoztuk a lányunkat, nem örült fele annyira sem, mint amikor csak pár jól eltalált dolgot kapott. Viszont ha nálatok ez nem így van, akkor szerencsések vagytok. 🙂

ON:

Kedves Kérdező!

Nekem iskolás nagylányom (12 éves) és karácsonykor már 6 hónapos pici lányom van. Mindketten kapnak egy-egy könyvet, a nagy egy regényt, amit szeretne, a kicsi egy verses lapozót ; a nagy különlegesebb ceruzákra, rajzeszközökre vágyik, ezekből kap valamit, a kicsi fisher price zsepidobozt :). A nagy ruhákat szeretne még, a kicsinek is azt veszünk néhányat. Ez kb 25-30 ezer forint lesz fejenként. Ezen kívül még 6 helyről kap ajándékot a nagy és 3 helyről a kicsi. Szóval feleslegesnek érzek több dolgot ennél, amit kapnak.

nov. 8. 20:37
 12/13 anonim ***** válasza:

10es vagyok.

5-3évessek szerencsére örülnek mindennek. A fő ajándékok mellé könyvet,szinezőt, gyémánt kirakót,gyurma szettet,társasjátékokat,fa fejlesztő játékokat kapnak és hasonló dolgokat . Ilyen típusú játékokkal játszanak a hétköznapokban is szóval nem egy huszadik plüst vagy egy 20.babát-autót kapnak ami aztán csak van. Jelenleg társasból 3-3db-ot kapnak a társasjátékok is napi szinten előkerülnek. A mesekönyv is napi szinten a gyurma is elég sürűn.

nov. 9. 12:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia 10-es!

Én kérdeztem az előbb. Ez nagyon klassz, amit írsz! Így tényleg van értelme több ajándékot venni, hiszen ez mind fejlesztő, értelmes játék!

Az én nagylányom szenzoros, szegénykém amikor másodjára kapott mozaikos kirakót ovis korában megkérdezte, hogy ő rossz volt e, hogy ezt ki kell raknia. 😂 Szóval nálunk puzzle, lego, színező, gyöngyfűző és társai nem az örömtől csaltak könnyeket a szemébe... Mesekönyv és gyurma nálunk is ment, esetleg még a kooperációs társasok.

nov. 9. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!