Ez nem durva szerintetek ?
A bogár tudom, hogy fura lehet pár embernek, de engem érdekelne, egyszer én is rendeltem magamnak borsos sáskát a netről :) Ha fiam kíváncsi lenne rá, adnék neki is, nem mérgező, miért ne? Erőltetni persze tuti nem fogom, de gondolom Miskolcon sem nyomták le a torkukon, az meg nem baj, ha tudják, hogy Ázsiában ez viszonylag elterjed étek.
A tökfaragás jó buli, a rémisztő állat meg nem tudom mi lehet, de gondolon nem csupakabra volt, hanem olyasmik, amik amúgy is megtalálhatóak az állatkertben (pl. kígyó).
A gyerekkel nem lehet olyat megetetni, amit nem akar. Kipróbálta, aki akarta, na bumm.
Nem értem ezt az iszonyat háborgást az ehető rovarok kapcsán amúgy sem itthon. Akárhol cikkeznek erről vagy a rovarlisztekről, olyan indulatok szabadulnam el kommentekben, mintha arról lenne szó, hogy holnaptól más nem is kapható a boltban.
Sosem ettem ilyesmit, nem is érdekel különösebben, de miért kell erre úgy tekinteni, mintha valami veszélyes dolog lenne, nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!