Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez nem durva szerintetek ?

Ez nem durva szerintetek ?

Figyelt kérdés
Ízesített bogarakat kóstolhattak, tököt faragtak és rémisztő állatokat simogattak a gyerekek a miskolci állatkertben. Halloween estéjén különleges éjszakai programokkal várták a látogatókat, rengetegen voltak, a legtöbben jelmezben érkeztek.
nov. 2. 08:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem.
nov. 2. 08:10
 2/22 anonim ***** válasza:
97%
Mi ebben a durva? Akinek meg az, az nyilván nem erre a programra ment a gyerekekkel...
nov. 2. 08:10
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Nem érthetö, MI a problémád! Ebben semmi durva vagy ijesztö nincs
nov. 2. 08:15
 4/22 anonim ***** válasza:
95%

A bogár tudom, hogy fura lehet pár embernek, de engem érdekelne, egyszer én is rendeltem magamnak borsos sáskát a netről :) Ha fiam kíváncsi lenne rá, adnék neki is, nem mérgező, miért ne? Erőltetni persze tuti nem fogom, de gondolom Miskolcon sem nyomták le a torkukon, az meg nem baj, ha tudják, hogy Ázsiában ez viszonylag elterjed étek.

A tökfaragás jó buli, a rémisztő állat meg nem tudom mi lehet, de gondolon nem csupakabra volt, hanem olyasmik, amik amúgy is megtalálhatóak az állatkertben (pl. kígyó).

nov. 2. 08:17
 5/22 anonim ***** válasza:
91%
Semmi baj nincs ezzel. Az avalonban is voltak programok, tök jó volt!
nov. 2. 08:19
 6/22 A kérdező kommentje:
A bogár evésre gonoltam
nov. 2. 08:57
 7/22 anonim ***** válasza:
96%

A gyerekkel nem lehet olyat megetetni, amit nem akar. Kipróbálta, aki akarta, na bumm.

Nem értem ezt az iszonyat háborgást az ehető rovarok kapcsán amúgy sem itthon. Akárhol cikkeznek erről vagy a rovarlisztekről, olyan indulatok szabadulnam el kommentekben, mintha arról lenne szó, hogy holnaptól más nem is kapható a boltban.

Sosem ettem ilyesmit, nem is érdekel különösebben, de miért kell erre úgy tekinteni, mintha valami veszélyes dolog lenne, nem értem.

nov. 2. 08:59
 8/22 A kérdező kommentje:
Mindenki más.
nov. 2. 09:02
 9/22 anonim ***** válasza:
82%
Tök faragással semmi gond. Milyen rémisztő állatra gondolsz? Ha gyerekek simogatták, nem valószínű, hogy veszélyesek voltak. Mondjuk azt nem tudom, mi köze a bogár evéshez a Halloweennek. Ez ami, számomra is abszurd. A többivel semmi probléma.
nov. 2. 09:02
 10/22 A kérdező kommentje:
Ez igaz én se értem.
nov. 2. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!