Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Helyes-e a kisgyerek néz...

Helyes-e a kisgyerek néz durva meséket, mint a Tom és Jerry? Mert a gyerek eltanulja a durvaságot, és nem lesz empatikus.

Figyelt kérdés
Legalább az Oroszlánkirályban amiben meghal az apa, az nagyon érzelmes, és síralmas. Nem úgy mint a halhatatlan figurák.
aug. 10. 16:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Ennél több hyülyeséget is rág láttam összehordva egy kérdésben...
aug. 10. 16:38
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Tedd tiltólistára a Hófehérkét, Hamupipőkét, Aladdint, és sorolhatnám. Az összes egy rossz sorsú árva gyerek.
aug. 10. 16:41
 3/16 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt mondjad Dargay Attilának is te npc.

aug. 10. 16:41
 4/16 anonim ***** válasza:
96%

Ne csak a mese tanítsa a gyereket, hanem a szülő is!

Ha már kialakult egy rendes értékrendje, nézhet akár horrort is (nyilván nem javaslom, de én is azt csináltam 10 évesen). Ameddig nem kizárólag azok nevelik és az az egyetlen inger, ami éri, van esély rá, hogy empatikus legyen. Persze rengeteg tényezőn múlik, ha pszichopatának született, nem lesz benne empátia.

aug. 10. 16:42
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

azt k/rvaélet

Remélem még csak készülsz a gyerekvállalásra

aug. 10. 21:55
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
"síralmas" ez az írás!
aug. 10. 22:03
 7/16 A kérdező kommentje:
De miért?
aug. 10. 23:45
 8/16 anonim ***** válasza:
87%

Tom és Jerry-n, Oroszlánkirályon, sőt Móra Ferencen nőttem fel. Ahogy szerintem kortársaim nagyrésze.

"Borzasztó" gyermekkorom volt, sorozatgyilkos lettem...

aug. 11. 07:58
 9/16 A kérdező kommentje:
Ez csak egy mese!
aug. 11. 08:06
 10/16 A kérdező kommentje:
Mutassunk a gyerekeknek olyan meséket is amiben meghalnak az állatok, mint a Happy Tree Friends.. Nem lesz bajuk!
aug. 11. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!