Mikor lett könnyebb az örökmozgó , már járni tudó babával?
Kislányom 1 éves kb pár napon belül. Nagyon durva, mert 2 hónapja jár🥵🤪 mondjuk a testvére is kb pont így volt, csak ő már 7 éves, és néha teljesen elfelejtem, hogy egyszer “jártam már ebben a cipőben.
Szóval nagyon aranyos és okos kislány. Csak most úgy mindennél jobban érdekli a “menés”. Mindenhova, közben cipel ezt azt, huncutkodik, ha rányit valakire a hàzban. Nyilvàn semmi sincs biztonsàgban. Fiókok, szekrények, amennyire lehet, lezárva.
Viszont már kicsit várom hogy nyugizzon lejjebb. De úgy emlékszem a kisfiam még olyan 15-16 hónaposan is nagyon ment a kis feje utàn. Akik épp túlvannak ezen az időszakon, mikor lett picit könnyebb? Plusz ugye nyilván a szàjba vevés mindent is. Hàt ez is már kikészít😜😟🤦🏻♀️ tudom türelem..de menni mindenhova és közbe 0-24 figyelni mi van a kezébe, mit fogott meg. Pedig itt majdnem minden bababiztos, de azért nyilván mindig van valami ami nem.. egyébként a nap felében a nappaliban vagyunk, ott el tudom “keríteni” az viszonylag nyugis. Ha dolgom van olyan, akkor kicsit beteszem a járókába, de ez kb napi 2x 10-15 perc. Azt úgy ki is birja, mert addig érdeklik az abban levő játékok. De azért a maradék időben, mikor nem kint vagyunk vagy nem alszik, engedem kicsit csámborogni, felfedezni a hàzban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!