Mennyire normális a 2,5 éves kisfiam viselkedése?
Nemsokára 2,5 éves lesz.
Egyáltalán nem tudom lekötni semmivel, semmilyen játékkal. Folyton csak menni akar, ha 1000 fok van, ha hideg, ha eső, ha szél, mindig. Mindegy, hogy hova, mindegy, hogy merre, csak menni, menni és menni. Nem is sétál, hanem fut, de minimum siet. Ha kismotorral megy, akkor hajtja és hajtja, ha rászólok, hogy lassítson akkor még gyorsabban megy.
Nem tudok vele sehova se menni, nem tudok elintézni semmit, egy borítékot nem bírok megcímezni, mert nincs egy nyugodt fél perce. Mindenhol menni akar, körbeszaladgálni, és azonnal menne a kijárathoz. Ha megfogom a kezét, akkor húz, rángat, elfekszik a földön. Ha az ölembe ültem, akkor azonnal leszáll és menne. Boltba csak úgy tudok menni vele, ha beleül a bevásárló kocsiba, különben ott is szaladna, pakolna, harapna bele a gyümölcsökbe.
Öltözés közben is folyamatosan mocorog, direkt ellentart, hogy ne tudjam öltöztetni, nincs egy nyugodt fél perce.
Hiába mondom szépen, csúnyán, egyszerűen semmi, ráadásul egyedül nevelem, nincs is kire bízni néha, amíg el kell intéznem valamit.
Az enyém is pont ilyen volt és nem adhd-s
Szerintem normális. Felfedező típus
Most már azért tök normálisan viselkedik 😂 lehet menni vele bárhová. 5 éves már
Szóval szerintem normális
Normális viselkedés. Eddig is sokat vitted ki, sok inger érte? Vsgy ezek új dolgok neki ? Pl h a boltba nem harapunk a gyümölcsbe.
Öltöztetni nem kell mar ennyi idős gyermeket, tud magától öltözni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!