Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a jó egy örökmozgó kisgyere...

Mi a jó egy örökmozgó kisgyerekben?

Figyelt kérdés

Másfél éves a kislányom és igazi örökmozgó.

Sokszor gondolok arra, hogy nekem egy "halvérű" gyerek kellene :D

De biztos megvan a szépsége annak is, ha aktív, ingerkereső a gyermek.

Egyenlőre nem látom, mert aludni sem alszunk 🥴

2023. jún. 4. 17:02
1 2
 1/16 anonim válasza:
60%
Szerintem nem baj, ha a kislányod örökmozgó. Ez azt jelenti, aktív, és sosem fárad el, nyilván megvannak a hátrányai is, de gondolj arra, hogy felnőtt korában is milyen jó lesz, ha kitartó, sportos:)
2023. jún. 4. 17:07
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
A legtöbb kisgyereknek azért több energiája van, mint bármelyik felnőttnek. Nem értem ezt a "mi a jó benne" kérdést :) De nézheted úgy, hogy legalább egy kicsit téged is felpörget. Sok ismerősöm használja egyébként ezt az ingerkereső kifejezést a saját gyerekére, de a legtöbbnél én nem látok semmi szélsőséges viselkedést. Ez van, a gyerekek aktívak :) Ha alvásproblémái vannak az egy másik kategória.
2023. jún. 4. 17:21
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Egészséges... Örülj!
2023. jún. 4. 17:25
 4/16 anonim ***** válasza:
66%

Egészséges, érdeklődő, nem könnyen hízik el.

Mi a rossz ebben, inkább az a kérdés?

2023. jún. 4. 17:33
 5/16 anonim ***** válasza:
55%
Mire számítottál, amikor úgy döntöttél, gyereket vállalsz? Hogy csak ül egy helyben egész nap?
2023. jún. 4. 17:47
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Rengeteg jó dolgot fogsz kitalálni, és átélni vele egyūtt. Sok sztorid lesz a gyereked kiskoráról.

Megszokod az aktívabb életet, fejlődni fogsz lelkileg, rugalmasságban, találékonyságban, előrelátásban.

Fel a fejjel! Nélkūlük tiszta unalomlenne az élet.

2023. jún. 4. 17:55
 7/16 anonim ***** válasza:
64%
Szinte az összes kisgyerek ilyen aktív, rengeteg energia van bennünk. Inkább az lenne a baj, ha túl inaktív lenne, akkor lenne ok aggódni. De így ez normális, egészséges, érdeklődő gyerek. Én legalább mindig így gondoltam, hogy ez azért jó, mert legalább fejlődik rendesen, hogy sok inger éri.
2023. jún. 4. 17:59
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

Az, hogy a tied.

Normális ember nem azért szereti a gyerekét, hogy hiperaktív vagy nyugodt típus, hanem mert az övé.

2023. jún. 4. 18:17
 9/16 anonim ***** válasza:
71%
Valójában ezt a halvérű, vagy szobanövény kifejezést a normális gyerekekre szokták használni a neveletlen gyerekek frusztrált, irigy szülei. Egy egészséges gyerek aktív, energikus, olyan, mint a tiéd.
2023. jún. 4. 19:21
 10/16 anonim ***** válasza:
78%
Gondolj ilyenkor a fogyatékossággal élő gyerekekre. Szerinted?
2023. jún. 4. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!