Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Majdnem 6 évesen nem tudja...

Majdnem 6 évesen nem tudja hátrahúzni a kukit teljesen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindig húztam neki picit, kiskora óta.

(Fürdetés után) Én azt hittem eddig, hogy az normális, hogy csak félig tudja lehúzni (sokáig egyedül neveltem)

Mostmár teljesen le kellene tudnia húzni? Mit vegyek neki rá, hogy sikerüljön? Lesz valami baja, vigyem orvoshoz inkább?

okt. 28. 13:00
 1/8 A kérdező kommentje:
Gondolom letapadt neki, segítsetek kérlek
okt. 28. 13:01
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem kellett volna huzogatni sem. Kamaszkorra kell teljesen hátrahúzhatónak lenni.
okt. 28. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

Diprosalic kell rá.

Szteroidos krém. Segit rajta de nekunk csak atmenetileg hasznal…. Egy kúra utan szinte vissza all…..

4 eves a fiam

okt. 28. 13:17
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
6 éves lesz az enyém. Az övé sem megy teljesen le. Normális
okt. 28. 13:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Huuu köszönöm most megnyugtattatok. Csak olvastam máshol hogy van akinek 3 évesen már teljesen hátravan húzva és az a jó :/
okt. 28. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
2# nekem meg pont most mondta 1 éves statuszon a gyerekorvos, hogy el kell kezdeni tornaztatni neki finoman. Bocsi kérdező, ezenkívül nem tudok érdemben hozzászólni, mert van egy 12 éves mostohafiam, és a férjem elmondása szerint neki még mindig le van tapadva, tehát kamasz korra se múlt el, mert ő már kamaszodik rendesen.
okt. 28. 14:00
 7/8 anonim ***** válasza:
69%

Sose kell húzkodni, a gyerek "dolga".

5 éves a fiam, sose piszkáltuk. Amit tettünk: nem használtunk popsikrémet (mert a szteroidos krém növeli a letapadás esélyét), sokat szellőzött, (moshatót is hasznaltunk), hagytuk, hogy "magával játsszon" (nyilván nem a konyhaasztalnál és nem mások előtt). Eredmény: hátrajön ameddig kell. És hogy meddig kell? Ha ennyi idősen a makk teljesen látható, már elég, nem kell tövig rángatni. Valószínűleg le tudná addig is egyébként.

okt. 28. 14:10
 8/8 anonim ***** válasza:
37%
Van egy fityma kisokos videós anyaga a Novák Hunornak. Függetlenül attól, hogy valakinek a facebookos stílusa bejön-e vagy sem egy kincs az a kisokos, szakmailag, bizonyítottan működő modern dolgok vannak benne, nem az, hogy össze-vissza ki mit mond, meg sokszor itthon műtét lesz a vége, holott elkerülhető lenne, ha haladnának a korral. Ne ez a videós anyaga erre is jó, hogy ne jusson oda, vagy ha odajutott, akkor még lehetőség lehet segíteni máshogy is, mint azzal, hogy akkor műtét oszt jónapot!
okt. 29. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!