Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idősen lehet már...

Milyen idősen lehet már teljesen hátrahúzni a bőrt a kukin?

Figyelt kérdés
13 hónapos,de még teljesen nem lehet hátrahúzni neki,szűk még a nyílás.ez nem azt jelenti,hogy később se lehet,?vagy erőltetni kell?Minden fürdetésnél hátrahuzzuk ameddig csak lehet,de teljesen még nem megy.
2010. febr. 17. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Igazából azt mondják hogy ráér majd ennyi meg annyi idösen,de ez sztem nagy hülyeség.pl a doktornö azt mondta hogy 15hónapos koráig ne is nyuljunk hozzá.a védönöm meg mondta,hogy korán kell elkezdeni,mertt 15 hónapos koráig szépen rá nö majd,és ugy kell az orvosnak "letépni".kicsit nekünk is ránött,de nálunk a férjem óvatosan fürdés közbe hátrahúzta neki,kicsit sirt,de azóta semmi ilyen nem volt.
2010. febr. 17. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem erőltessétek egy kicsit minden fürdésnél, de azért kérdezd meg a dokit/védőnőt erről.

Kisfiam 4,5 hós, amikor betöltötte a 4 hót, párom elkezdte neki minden fürdésnél hátrahúzni (ő az úszómester). Két hét alatt eljutottunk oda, hogy teljesen hátra lehet húzni már a bőrt.

2010. febr. 17. 13:02
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
TÉVEDÉS!!Az én kisfiam is 13 hónapos én is utána érdeklődtem!1 éves kor után szabad elkezdeni előtte Tilos!és veszélyes is mivel megrepedhet a bőre és nagyobb kárt lehet okozni.1éves kor után minden fürdés után óvatosan kell egy kicsit felhúzni fokozatosan napról napra!Tegnap voltam a klinikán ott is azt mondta a professzor hogy így kell nem kell sietni 3 éves koráig kell teljesen fel húzni a bőrt a kis fütyijükön.Nem értem miért erőltetik már szegény 4 hónapos babának!És hogy engedhetik meg a háziorvosnak hogy hozzá nyúljon mikor ezt csak szakember tehetné!!!!!!!!!
2010. febr. 17. 13:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Senki nem erőltette, vagy tán ott voltál, és láttad? A gyerekorvosunk egyébként azt mondta, hogy maximum 6 hónapos korban el kell kezdeni apránként hátrahúzogatni, mert fitymaszűkület lehet a vége, ha nem csinálod időben. De ezek szerint minden orvos mást mond.

Egyébként semmi erőltetés nem volt benne, gyönyörűen hátracsúszott magától, úgyhogy légyszíves kímélj meg a beszólásaidtól, jó?!

2010. febr. 17. 15:15
 5/6 A kérdező kommentje:
mi is 6 hónaposan kezdtük huzogatni neki,a védőnő tanácsára.de most jó ideje nem haladunk vele előre,tehát csak egy darabig megy,és látni hogy szűk még a nyílás.Szóval az a lényeg,hogy még nincs későn,és igazából 3 éves koráig kell,hogy teljesen hátramenjen a bőr.
2010. febr. 17. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:

szia

kisfiam is 13 hónapos.

doktornőnk mondta hogy fél éves korától huzogassuk neki.

mostanában nem nagyon ment.

ma voltunk tanácsadáson mondtam a dokinőnek hogy nem nagyon megy. ő minden gond nélkül felhúzta neki. nem lett semmi baja. mondta hogy nem lesz semmi gond, csak kicsit bátrabban.

2010. febr. 17. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!